Recensie: Being the Ricardos is heerlijk nostalgisch, maar mist hart

Recensie: Being the Ricardos is heerlijk nostalgisch, maar mist hart
Met Nicole Kidman en Javier Bardem

Film :

Vanaf 21 december staat de film Being the Ricardos op Prime Video. Lucille Ball en Desi Arnaz, misschien wel het meestbesproken showbizzkoppel ooit, worden gespeeld door Kidman en Bardem. Lees hier de recensie van Being the Ricardos.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

I Love Lucy
Het verhaal gaat over het leven van het wereldberoemde Hollywood-koppel Lucille Ball en Desi Arnaz gedurende een week op de set van I Love Lucy. Zowel Lucille als Desi komen, van de leesrepetitie op maandag helemaal tot aan een scène met studiopubliek op vrijdag, voor grote uitdagingen te staan die hun carrière kunnen beëindigen.

Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het is aan de film af te lezen dat de makers gaan voor een nostalgische look en dat lukt ook wel. Nicole Kidman en Javier Bardem zijn alle twee een verademing om naar te kijken: de chemie tussen de twee is overweldigend. De film zit goed in elkaar, maar mist net de magie en het hart, die we wel zien in andere films van regisseur Sorkin (bijvoorbeeld The Trial of the Chicago 7). Het is een beetje vlak en soms zelf erg saai: een kleine blik op het horloge kan wel voorkomen. Alles ziet er schitterend uit, maar het is allemaal erg veilig. 3 sterren.

Cast
Naast Nicole Kidman (Bombshell) en Javier Bardem (Dune) spelen ook J.K. Simmons (Palm Springs), Tony Hale (Stranger than Fiction) en Nina Arianda (Midnight in Paris) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Aaron Sorkin (The Trial of the Chicago 7).

Vanaf 21 december 2021 is Being the Ricardos te kijken op Prime Video. Genre: Geschiedenis, Drama. Tijdsduur: 125 minuten. IMDb-score: 7,1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Being the Ricardos is heerlijk nostalgisch, maar mist hart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV