Special Kerst met de zandtovenaar zaterdag te zien op NPO 3

Special Kerst met de zandtovenaar zaterdag te zien op NPO 3
Jaarlijkse traditie keert ook nu terug

Kijktip :

Het is de laatste jaren een traditie geworden: de jaarlijkse special Kerst met de zandtovenaar op NPO 3, in de aanloop naar Kerstmis. Ook dit jaar is zandtovenaar Gert van de Vijver terug met het bijzondere verhaal van de geboorte van Jezus.

Kerst met de zandtovenaar 2021 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Heerenveen
Elk jaar brengt Van de Vijver dit verhaal tot leven met zand. Op een speciaal plateau creëert hij een filmische voorstelling aan de hand van zandschilderijen. Dit jaar gebeurt dat op de Crackstate in Heerenveen, Friesland - een monumentaal pand uit het jaar 1648. Het optreden van Van de Vijver wordt ondersteund door liedjes van artiesten.

Optredens
Artiesten als Dany, Dzifa Kusenuh, Savine, Marc Floor en Ayana zingen mooie kerstliedjes die perfect passen in het kerstverhaal. Dit jaar is Sosha Duysker de presentatrice van dienst. Verder zijn ook violiste Michelle Kumara, de winnares van het Prinses Christina Concours, en de jonge DJ Creeps erbij voor verrassende optredens.

Kerst met de zandtovenaar is zaterdag 18 december om 19.20 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je Kerst met de zandtovenaar terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV