Vanavond op tv: finale The Masked Singer, concert André Rieu - Kerstgala in Maastricht

Vanavond op tv: finale The Masked Singer, concert André Rieu - Kerstgala in Maastricht
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 december

Kijktip :

Vanavond is het eindelijk zover: de finale van The Masked Singer op RTL 4. Verder onder meer het concert André Rieu - Kerstgala in Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Masked Singer

RTL 4
20:00 uur

Vanavond is de grote finale van The Masked Singer, de zangcompetitie waarin bekende Nederlanders onherkenbaar zingend de strijd met elkaar aan gaan in de meest bijzondere kostuums. De afgelopen weken hebben de afvallers zich bekend moeten maken. De vier overgebleven BN'ers zitten in de pakken Cupido, Krokodil, Haai en Giraffe. Wie daarin zitten, wordt deze avond duidelijk.

Special: 70 jaar TV - satire van A tot Z

NPO 3
20:25 uur

Comedian Ronald Snijders gaat aan de hand van het alfabet kriskras door de rijke historie van 70 jaar Nederlandse satire op televisie. Deze avond is een feest van herkenning. Het twee uur durende programma zit bomvol klassiekers uit 70 jaar satirische televisiegeschiedenis. Maar ook onverwachte, verrassende fragmenten ontbreken niet in de reeks tussen de A van actualiteit tot de Z van Zondag met Lubach en Zo is het toevallig ook nog eens een keer.

Dramafilm: The Shawshank Redemption

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de prachtige dramafilm The Shawshank Redemption te zien. Andy Dufresne moet een levenslange straf uitzitten voor misdaden die hij niet heeft begaan. Op een unieke manier probeert hij het leven in de gevangenis draagbaar te maken. Hij ontwikkelt een sterke vriendschap met Red en probeert door de jaren heen het gevangenisleven behapbaar te maken voor zijn medegevangenen.

Muziek: André Rieu - Kerstgala in Maastricht

NPO 1
20:35 uur

André Rieu nodigt de kijker uit in zijn spiksplinternieuwe winterpaleis in Maastricht voor een muzikaal kerstgala. Rieu wordt vergezeld door muzikale vrienden, onder wie zijn eigen Johann Strauss Orkest en the Maastricht Dance and Skate Company. Reken op traditionele kerstliedjes, romantische walsen en klassiekers als 'Jingle Bells', 'O Holy Night', 'Hallelujah' en 'Walking in the Air'.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV