Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv (Eredivisie)

Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv (Eredivisie)
Klassieker in 17e speelronde

Sport :

Op zondag 19 december spelen Feyenoord en Ajax in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
de Amsterdammers verloren door hun zeer dure puntverlies tegen AZ afgelopen weekend hun koppositie aan PSV. Met de Klassieker voor de deur kunnen ze weer punten verspelen of juist weer aansluiten bij de Eindhovenaren.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
Samen met Ajax staat Feyenoord tweede in de vaderlandse competitie, op één punt van PSV. Het enige waar de Rotterdammers het minder doen is in de KNVB Beker: ze verloren daar woensdag van FC Twente.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Feyenoord - Ajax is zondag 19 december om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klassieker Feyenoord - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV