RKC Waalwijk - PSV live op tv (Eredivisie)

RKC Waalwijk - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 17e speelronde

Sport :

Op zondag 19 december spelen PSV en RKC Waalwijk in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt was de enige van de grote drie koplopers die vorige week haar wedstrijd won. Daarmee zijn ze nu koploper van de Eredivisie, één punt boven Ajax en Feyenoord.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

RKC Waalwijk - PSV is zondag 19 december om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RKC Waalwijk - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV