Nieuw seizoen Een huis vol begint maandag 20 december op NPO 1

Nieuw seizoen Een huis vol begint maandag 20 december op NPO 1
Op bezoek bij oude bekenden

Kijktip :

Vanaf maandag 20 december is het nieuwe seizoen van Een huis vol te zien op NPO 1. Het succes van het programma werd afgelopen jaar bezegeld met een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring, en dus heeft de KRO-NCRV weer een nieuwe reeks gemaakt waarin de belevenissen van diverse grote gezinnen te volgen zijn.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drie gezinnen
De afgelopen tijd zijn drie grote gezinnen gevolgd. Het zijn allemaal oude bekenden: de familie Jelies uit Tollebeek, de familie Cudogham uit Amsterdam en de in Duitsland wonende familie Buddenbruck. Bij de Buddenbrucks is een mijlpaal bereikt: oudste zoon Miguel gaat het huis uit. Samen met zijn vrouw Chayenna en hun dochter Djevaina hebben ze een appartement in Limburg gekocht. Natuurlijk staat de familie klaar om te komen helpen klussen.

Bevallen
De Cudoghams hebben een groot huis afgehuurd met de héle familie. Een mooi moment om samen herinneringen te maken met alle dierbaren om hen heen. In Tollebeek is moeder Janneke net bevallen van hun negende kindje, dochter Johni. Terwijl Johan en Janneke in het ziekenhuis zijn, versieren de oudste kinderen het huis en bakken ze een taart voor de thuiskomst van hun ouders en zusje.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 december elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Van maandag 27 tot en met donderdag 30 december is Een huis vol dagelijks na het schaatsen te zien, rond 21.30 uur, en op Oudjaarsdag weer op de 'gewone' tijd om 19.00 uur. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV