Finale Hunted maandag 20 december te zien op NPO 3

Finale Hunted maandag 20 december te zien op NPO 3
Blijven laatste duo's uit handen van autoriteiten?

Kijktip :

Na een aantal zenuwslopende weken is het maandag (20 december) tijd voor de grote climax van Hunted. In de laatste aflevering zal blijken of de laatste twee overgebleven duo's uit handen weten te blijven van de opsporingsdiensten.

Finale Hunted gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Extractiepunt
De duo's Guus/Tim en Kelly/Romy worden op de hielen gezeten door de autoriteiten, maar proberen ondertussen uit te zoeken waar het extractiepunt zich bevindt. Ze zetten alles op alles om daar te komen voordat de hunters ze in de kraag vatten. Die hebben echter steeds meer informatie over de verblijfplaatsen en contacten van de overgebleven duo's.

Speurders
Ook kunnen ze meekijken met de extractie-informatie. Lukt het ze om daarmee de voortvluchtigen allemaal voor het einde van de Hunted-uitdaging te pakken? Aan het team zal het niet liggen: voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders slaan de handen ineen om gewone burgers te vinden met alle middelen die de politie heeft.

De finale van Hunted is maandag 20 december om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV