Maandag 20 december in Droomhuis gezocht: Málaga

Maandag 20 december in Droomhuis gezocht: Málaga
Dionne Stax zoekt naar huis in Spanje

Kijktip :

Vlak voor de kerstdagen zoeken we in Droomhuis gezocht de zon op, want maandag (20 december) gaat Dionne Stax op zoek naar een doromhuis voor Alice en Dolf in het zonnige Spaanse Málaga. Ook laat ze zien wat de bruisende stad te bieden heeft.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vonk
Hoewel er bijna vijftien jaar leeftijdsverschil tussen Dolf en Alice zit, zijn ze inmiddels al tien jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op het werk van Dolf, de sauna, en de vonk tussen de twee sloeg al snel over. In Nederland onderhouden ze al lange tijd een latrelatie en het huis in Spanje wordt het eerste van het stel samen.

Zuiden
De twee zijn dol op Spanje en zijn al op allerlei verschillende plekken in het land geweest, maar toch trekt het zuiden ze het meest - en Málaga in het bijzonder. Hier kunnen ze de drankjes op het terras in het bruisende centrum afwisselen met verse vis. Op basis van hun budget van 300.000 euro zoekt Stax drie geschikte huizen.

Droomhuis gezocht is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV