Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in januari 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in januari 2022
Met onder meer Out Stealing Horses

Kijktip :

Het nieuwe jaar is er weer in geslopen en zonder de kerstverlichting en met de koude temperaturen is het de perfecte tijd om de streamingdiensten weer eens lekker uit te kammen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in januari 2022.

Kijktips van Gids.tv

We Are Lady Pants (1 januari)

NPO Plus

Een blik op de hoogte- en dieptepunten van de bandleden die deel uitmaken van een vrouwelijke moslimpunkband, Lady Parts, gezien door de ogen van Amina Hussein, een geeky PhD-student die wordt verworven om hun onwaarschijnlijke leadgitarist te zijn. Bekijk hier waar je vanaf 1 januari We Are Lady Pants kunt streamen.

Out Stealing Horses (1 januari)

NPO Plus

Bron: September Film
Na de dood van zijn vrouw trekt de 67-jarige Trond zich terug in een klein dorpje in het oosten van Noorwegen. Als zijn nieuwe buurman een oude kennis blijkt te zijn, komen bij Trond allerlei jeugdherinneringen naar boven. Hij zag Lars voor het laatst in de zomer van 1948. Lees hier waar je vanaf 1 januari Out Stealing Horses kunt kijken.

Close to Me (6 januari)

NPO Plus

Jo Harding is een vrouw die een perfect leven leidt met haar partner, totdat een val een heel jaar uit haar geheugen wist. Terwijl ze worstelt om gebeurtenissen samen te voegen, ontdekt Jo dat haar leven verre van perfect was. Bekijk hier waar je vanaf 6 januari Close to Me kunt streamen.

A Perfectly Normal Family (28 januari)

NPO Plus

Bron: NPO Plus
Dramafilm waarin de vader van twee tienermeiden een bom onder hun harmonieuze gezin legt: hij gaat voortaan als vrouw door het leven. Wat betekent zo’n complexe verandering voor de groepsdynamiek? Het perspectief ligt bij de gevoelige jongste dochter, die vreest de hechte band met haar vader te verliezen. Lees hier waar je vanaf 28 januari A Perfectly Normal Family kunt kijken.

Verder op NPO Plus

Volgt z.s.m.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in januari 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV