Nieuw seizoen Joris' kerstboom begint maandag 20 december op NPO 2

Nieuw seizoen Joris' kerstboom begint maandag 20 december op NPO 2
Joris Linssen zet mensen in het licht

Kijktip :

Vanaf maandag 20 december is het nieuwe seizoen van Joris' kerstboom te zien op NPO 2. In dit programma komt Joris Linssen persoonlijk bij mensen langs om verhalen op te halen over bijzondere mensen die zij in het licht willen zetten.

Joris' kerstboom gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kerstmarkten
Vanwege de nog altijd geldende coronamaatregelen kan Linssen helaas geen drukke kerstmarkten bezoeken. Daarom haalt hij de verhalen bij mensen thuis op. Daarvoor reist hij het hele land door. Tijdens zijn reis door Nederland doet hij onder meer Den Bosch, Dokkum, Maastricht en Rotterdam aan.

Reddende engel
Alles is mogelijk in Joris' kerstboom: van elkaar ten huwelijk vragen en een reddende engel bedanken tot sorry zeggen of een hechte vriendschap bezingen. Aan het eind van het programma worden de kerstbomen in de verschillende steden feestelijk verlicht, en daarmee de mensen van wie een foto in de boom hangt.

Joris' kerstboom is van maandag 20 tot en met donderdag 23 december dagelijks om 21.10 uur, vrijdag 24 december om 21.40 uur en zaterdag 25 december om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' kerstboom terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV