Vanaf deze datum staat het superheldenepos Eternals op Disney+

Vanaf deze datum staat het superheldenepos Eternals op Disney+
Met Angelina Jolie en Salma Hayek

Kijktip :

De meest recente Marvel-epos Eternals komt sneller op Disney+ dan de fans hoopte: Net iets meer dan 60 dagen na de grote première verschijnt de film al op de streamingdienst. Vanaf 12 januari 2022 gaan de Eternals los op Disney+.

Lees hier onze filmrecensie van Eternals.

Schaduw
Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit hun schaduw te komen. Ze dienen zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Acteur Richard Madden en Gemma Chan in de film 'Eternals'

Ikaris, Eros en Kingo
Deze bijna drie uur durende productie Eternals is de eerste MCU-film met de status ‘rotten’ op Rotten Tomatoes, maar laat je daar absoluut niet door afschrikken. Het is even wennen aan een nieuw type superheld, maar het is naar onze mening een lekkere film en een veelbelovende franchise binnen het MCU. Aan de enorme sterrencast ligt het allemaal niet: Onder andere Salma Hayek (The Hitman's Wife's Bodyguard), Angelina Jolie (Maleficent) en Gemma Chan (Crazy Rich Asians) zien we in de hoofdrollen. Of het allemaal legendarisch gaat worden is nog af te wachten, maar de start op Disney+ begint in 2022 goed.

Cast
Naast Richard Madden (Bodyguard) en Gemma Chan (Crazy Rich Asians) spelen ook Angelina Jolie (Those Who Wish Me Dead), Salma Hayek (The Hitman's Wife's Bodyguard), Harry Styles (Dunkirk) en Kumail Nanjiani (The Lovebirds) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Chloé Zhao (Nomadland).

Vanaf 12 januari 2022 is de film Eternals te zien op Disney+. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 157 minuten. IMDb-score: 6,8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV