Vanaf deze datum staat de serie The Sinner seizoen 4 op Netflix

Vanaf deze datum staat de serie The Sinner seizoen 4 op Netflix
Acteur Bill Pullman als Harry Ambrose komt nog één keer terug!

Kijktip :

In de Verenigde Staten is het vierde seizoen van The Sinner al helemaal uitgezonden. Nu heeft Netflix bekend gemaakt dat deze zinderend spannende misdaadthriller met Bill Pullman op 26 januari 2022 ook bij ons te streamen is. En dat is goed nieuws!

Lees hier onze serierecensie van The Sinner seizoen 3.

Waar gaat seizoen 4 over?
Met trauma's van eerdere zaken een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya. Maar wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon, de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose toch gerekruteerd om het onderzoek te helpen. Hij komt vervolgens in een groot mysterie van toenemende paranoia terecht dat het leven van Ambrose op zijn kop zet.

Aan alles komt een einde...
Hoewel de serie nog steeds erg goed is heeft The Sinner in Amerika te maken met dalende kijkcijfers: na het vierde seizoen valt het doek definitief. Jammer natuurlijk, maar stoppen op een hoogtepunt is ook belangrijk. Na het onvergetelijke en razend spannende eerste seizoen met Cora Tannetti (Jessica Biel) werd het allemaal niet beter maar bleef de serie wel hoge kwaliteit houden. De mouwen kunnen dus worden opgestroopt voor nog meer gruwelijke misdaden. Hopelijk gaat het laatste seizoen eruit met een knal.

Cast
Naast Bill Pullman (Halston) en Jessica Hecht (Breaking Bad) is ook Alice Kremelberg (The Trial of the Chicago 7) en Frances Fisher (Titanic) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Derek Simonds (Seven and a Match).

Vanaf 26 januari 2022 is de serie The Sinner seizoen 4 te streamen op Netflix. Dit seizoen bevat 8 afleveringen van ongeveer 47 minuten. Genre: Misdaad, Drama, Mysterie. IMDb-score: 7,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV