Vanavond op tv: finale Expeditie Robinson en start Special Forces VIPS: Wie Durft Wint

Vanavond op tv: finale Expeditie Robinson en start Special Forces VIPS: Wie Durft Wint
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 december

Kijktip :

Tijl Beckand gaat vanaf vanavond op zoek naar de verhalen achter de voor hem allergrootste componist aller tijden: Ludwig van Beethoven. Dit doet hij in het nieuwe NPO 2-programma Tijl en de Negende van Beethoven. Ook zien we weer een nieuwe aflevering van Linda's Wintermaand, vanavond zijn komiek Peter Pannekoek en presentatrice Anita Witzier te gast. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 19 december.

Wie Durft wint
Na 34 dagen op verschillende eilanden in Kroatië komt er een eind aan Expeditie Robinson 2021. In de finale moeten de vier overgebleven deelnemers nog één keer alles geven. Ook zien we de reportageserie De Tranen van Tito. In zeven weken reist Iva Bicanic door voormalig Joegoslavië. De regio met de vele verschillende volkeren viel na de dood van alleenheerser Tito uiteen met een reeks oorlogen tot gevolg. Wat is er nog voelbaar van de strijd? Ook is De Gevaarlijkste Wegen terug met een nieuw seizoen en zien we de aftrap van Videoland-serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Tijl en de Negende van Beethoven

NPO 2
19:30 uur

Presentator Tijl Beckand gaat in Tijl en de Negende van Beethoven op zoek naar de verhalen achter de voor hem allergrootste componist aller tijden: Ludwig van Beethoven. Hij wil de Negende van Beethoven zelf gaan dirigeren en gaat op zoek naar de wortels van de geniale componist. Elke zondag om 19.30 uur op NPO 2.

Linda's Wintermaand: Peter Pannekoek & Anita Witzier

SBS 6
19:55 uur

Deze week ontvangt Linda de Mol komiek Peter Pannekoek en presentatrice Anita Witzier in haar Linda's Wintermaand. De twee BN'ers vertellen bij Linda over de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd?

Finale: Expeditie Robinson

RTL 4
20:01 uur

Vanavond is het zover. De finale van Expeditie Robinson. Het programma had dit jaar een uniek seizoen. Vanwege de coronamaatregelen was afreizen naar de Filipijnen geen optie. Daarom werd Kroatië het decor. Daar was het kouder dan in Azië. Wie wint Expeditie Robinson 2021?

Nieuw: De Tranen van Tito

NPO 2
20:20 uur

Traumapsycholoog Iva Bicanic reist voor de reportage De Tranen van Tito door het land van haar ouders, het voormalige Joegoslavië. Daar zoekt ze uit wat er nog over is van de broederschap uit de tijd van Tito, dé leider van Joegoslavië die het land bij elkaar hield. Elke zondag rond 20:20 uur op NPO 1.

Terug: De Gevaarlijkste Wegen

NPO 3
20:20 uur

De Gevaarlijkste Wegen is terug met een nieuw seizoen waarin wekelijks twee bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om over riskante modderwegen, extreme bergpassen en langs steile afgronden te rijden. Elke zondag rond 20.20 uur op NPO 3.

Sciencefictionfilm: Star Trek

Spike
21:06 uur

Het grootste avontuur aller tijden begint met Star Trek, het ongelofelijke verhaal van een jonge bemanning tijdens hun reis met het meest gevanceerde schip ooit gemaakt: de U.S.S. Enterprise.

Special Forces VIPS: Wie Durft Wint

RTL 4
21:34 uur

In het nieuwe programma Special Forces VIPS: Wie Durft Wint doen tien bekende Nederlanders mee aan een keiharde training van de Special Forces. De eerste aflevering is vanavond ook te zien op RTL 4, maar de rest van het programma is vanaf maandag 27 december wekelijks alleen bij Videoland te zien.

Deelnemers:

  • Acteur Alkan Cöklü
  • Stemacteur Hannelore Zwitserlood
  • Actrice Gaby Blaaser
  • Tv-persoonlijkheid Dave Roelvink
  • Acteur Tim Haars
  • Judoka Roy Meyer
  • Radio-dj Giel Beelen
  • Presentator Jamie Trenité
  • Boksster Nouchka Fontijn
  • Actrice Imanuelle Grives

Onze boerderij: oesters

NPO 1
21:35 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Onze boerderij gaat Yvon Jaspers langs bij een oesterboer, bezoekt ze boer Jan en Rianne die naar Denemarken verhuisden en brengt ze alles wat ze geleerd heeft in de prakrijk.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV