Recensie: Swan Song is trage tranentrekker met uitstekende cast

Recensie: Swan Song is trage tranentrekker met uitstekende cast
Met tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali

Film :

Vanaf 17 december is de film Swan Song te zien op Apple TV+. De verwachtingen zijn altijd zeer hoog als Green Book-acteur Mahershala Ali acte de présence geeft, dit keer in een echte sciencefictiondrama. Denk aan kloon Dolly (het schaap uit 1996), maar dan met mensen. Lees hier de filmrecensie van Swan Song.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Klonen 2.0
In de nabije toekomst wordt Cameron Turner opeens terminaal ziek. Maar als hij een controversiële optie krijgt om zijn vrouw en zoon al het leed te besparen, worstelt hij met het veranderen van hun lot in dit drama over zijn grote liefde, verlies en opoffering.

Acteur Mahershala Ali en Awkwafina in de film 'Swan Song'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De cast is de grote redder in nood van dit drama, die zeker in het begin niet op gang komt. Naast de altijd sterke acteur Mahershala Ali zien we mooie rollen voor actrice Naomi Harris en"veteraan" Glenn Close. Wie in deze trage film snelheid zoekt, is echt aan het verkeerde adres. De waanzinnige actrice Awkwafina (als Kate Duplicate) krijgt te weinig schermtijd en haar verhaallijn - en bijbehorend drama - vliegt snel voorbij. Voor sommige mensen zal Swan Song zeker aangrijpend zijn, maar de somberheid kan ook doorslaan. Toch is het een film waar je over nadenkt, en voor de dramaliefhebbers is dit met de hakken over de sloot toch een aanrader. Drie sterren.

Cast
Naast Mahershala Ali (Green Book) en Naomie Harris (Moonlight) spelen ook Awkwafina (The Farewell) en Glenn Close (The Wife) mee in deze film. Deze productie is geregisseerd door Benjamin Cleary (Wave).

Vanaf 17 december 2021 is de film Swan Song te zien op Apple TV+. Genre: Drama, Sciencefiction. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 6,7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV