Tv-première Last Christmas met Emilia Clarke zie je donderdag op Net5

Tv-première Last Christmas met Emilia Clarke zie je donderdag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Actrice Emilia Clarke (Mother of Dragons in Game of Thrones) heeft haar drakeneieren omgetoverd in kerstballen in de gezellige kerstfilm Last Christmas, waarin het sfeervolle Londen en muziek van George Michael centraal staan. Op donderdag 23 december is de film te zien op Net5. Je kunt Last Christmas streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Kerstelf versus Santa
Het verhaal draait om Kate (Emilia Clarke). Zij is een jonge vrouw die goed is in slechte beslissingen maken. Ze besluit te gaan werken als kerstelf in een winkel vol kerstartikelen, waar haar bazin 'Santa' (Michelle Yeoh) duidelijk de scepter zwaait. Maar dan komt Tom binnen wandelen. Haar leven neemt een nieuwe romantische wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De liefde regeert hier met de altijd sympatieke acteur Henry Golding en de prachtige Emilia Clarke in de hoofdrollen. De kerstsfeer in Londen is groots genieten en er hangt natuurlijk ook romantiek en liefde in de lucht. Last Christmas is gebaseerd op de muziek van George Michael, wat zeker een extra ster oplevert. Leuk detail: aan het einde van de film zien we Michaels Wham!-collega Andrew Ridgeley - een paar jaar ouder - kort voorbijkomen. Last Christmas scoort punten als het gaat om sfeer, maar niet alles is rozengeur en maneschijn. Het eerste uur komt matig uit de verf: er wordt over de top geacteerd (daar moet je van houden) en er zijn maar weinig grappige momenten. Niet Emilia Clarke redt de film, maar een goede twist richting het einde. Drie sterren voor deze bij vlagen geslaagde kerstromcom.

Lees hier onze filmrecensie van Last Christmas

Cast
Naast Emilia Clarke (Me Before You) en Henry Golding (Crazy Rich Asians) zijn ook Emma Thompson (Men in Black: International) en Michelle Yeoh (Memoirs of a Geisha) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul Feig (Bridesmaids).

Last Christmas (2019) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is donderdag 23 december om 20.30 uur te zien op Net5. Op 25 december is deze film nogmaals op Net5 te zien om 23.10 uur. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 103 minuten.

Actrice Emilia Clarke en Henry Golding in de romantische komedie 'Last Christmas'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Last Christmas met Emilia Clarke zie je donderdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV