Nieuw programma Boer Ayoub vanaf dinsdag 21 december te zien op NPO 3

Nieuw programma Boer Ayoub vanaf dinsdag 21 december te zien op NPO 3
Enige Marokkaanse boer in Nederland

Kijktip :

Vanaf dinsdag 21 december is het nieuwe realityprogramma Boer Ayoub te zien op NPO 3. Hierin volgen we de 23-jarige Ayoub, de enige Marokkaanse boer in Nederland, die niets liever wil dan zijn eigen boerderij runnen. Hoe hem dat vergaat is te zien in dit programma.

Boer Ayoub aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Ervaring
Al sinds zijn veertiende werkt Ayoub op melkveehouderijen om ervaring op te doen, maar nu wil de jonge en gepassioneerde boer zijn eigen droom waarmaken. Ayoub zoekt uit of hij zelf een boerderij kan runnen, wat er bij komt kijken en of er in deze tijd in Nederland nog ruimte is om te kunnen boeren. Aan zijn passie voor het boerenleven en de liefde voor de koeien zal het in ieder geval niet liggen.

Wekker
In Boer Ayoub volgen we het 'project' van de sympathieke boer op de voet. Het is een verrassende zoektocht naar zijn ideale boerderij, maar we krijgen ook te weten wat hem drijft en motiveert om tegen de stroom in zijn droom na te jagen. Hoe combineert Ayoub zijn uit de hand gelopen hobby's, zoals boksen en muziek, als de wekker elke ochtend al om 05.00 uur gaat?

Het nieuwe programma Boer Ayoub is vanaf dinsdag 21 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boer Ayoub terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Boer Ayoub vanaf dinsdag 21 december te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV