Dinsdag 21 december in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande woning naar flat

Dinsdag 21 december in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande woning naar flat
Familie Rouw en familie Zark ruilen een week

Kijktip :

Dinsdag (21 december) is er weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Deze week maken we kennis met de welgestelde familie Rouw en het minderbedeelde gezin Zark.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ruilen
Al jarenlang volgt Steenrijk, straatarm hetzelfde concept: een rijkere familie ruilt een week van leven met een familie die veel minder te besteden heeft. Ze moeten het een aantal dagen zien te redden in een ander huis en budget. De arme familie krijgt daarentegen een week lang een zorgeloos leven, waarin ze ineens alles kunnen doen wat ze willen. Maakt geld écht gelukkig?

Villa
De familie Rouw heeft de zaakjes goed voor elkaar. Zij wonen in een prachtige vrijstaande villa, als gevolg van het harde werk van Vasco. De Zarks wonen weliswaar minder groot, maar hebben van hun flat wel een gezellig thuis gemaakt. Hoe reageert de familie Rouw op het kleine flatje? En steekt Daniël iets op van de ondernemersgeest van Vasco?

Steenrijk, straatarm is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 21 december in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande woning naar flat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV