Deze Kerstfilms zie je tijdens Kerst 2021 op tv

Deze Kerstfilms zie je tijdens Kerst 2021 op tv
Bekijk het volledige overzicht met alle kerstfilms

Kijktip :

De Kerstdagen zijn weer in aantocht en vanwege de net afgekondigde harde lockdown zullen veel Nederlanders 's avonds voor de buis zitten. Daar is natuurlijk overal het échte kerstgevoel te vinden met de mooiste kerstfilms. Gids.tv zet ze allemaal voor je op een rijtje, zodat je geen favoriet hoeft te missen!

Nederlandse zenders
Hieronder vind je het complete overzicht van kerstfilms die op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag te zien zijn op de open Nederlandstalige zenders (dus ook België Eén en Canvas). Belangrijkste criterium voor deze lijst is dat de films over Kerstmis gaan en/of zich rond de Kerstdagen afspelen. Ook de Britse en Duitse zenders zenden een flink aantal kerstfilms uit; kijk voor het volledige overzicht op de pagina Films op tv van Gids.tv.

Kun je niet wachten met kijken? Klik hieronder op de filmtitels om te zien waar je de desbetreffende film kunt streamen!

Vrijdag 24 december

Office Christmas Party

Zaterdag 25 december

Love Actually

Zondag 26 december

Home Alone 2 - Lost in New York


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze Kerstfilms zie je tijdens Kerst 2021 op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV