Vanavond op tv: The Roast of Hans Klok, nieuw programma Boer Ayoub en meer

Vanavond op tv: The Roast of Hans Klok, nieuw programma Boer Ayoub en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 december

Kijktip :

Vanavond is er weer een Comedy Central Roast te zien op tv. Dit keer is Hans Klok het slachtoffer. Verder onder meer het nieuwe programma Boer Ayoub. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Boer Ayoub

NPO 3
20:25 uur

De enige Marokkaanse boer in Nederland wil niets liever dan een eigen boerderij in Nederland runnen. In het nieuwe programma Boer Ayoub deelt de 23-jarige Ayoub zijn passie voor het boerenleven, liefde voor de koeien en is te zien hoe Ayoub zijn droom probeert waar te maken. Ayoub zoekt uit of hij zijn een eigen boerderij kan runnen, wat er bij komt kijken en of er in deze tijd in Nederland nog ruimte is om te kunnen boeren.


Steenrijk, straatarm: gezellige flat

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm verruilt de familie Rouw hun vrijstaande woning met de gezellige flat van familie Zark. Hoe gaat familie Rouw reageren als ze hun vrijstaande villa inruilen voor een flat? En gaat Daniël iets opsteken van de ondernemersgeest van Vasco?


Misdaadfilm: Inside Man

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spannende misdaadfilm Inside Man te zien. Vier gewapende gangsters dringen verkleed als schilders een van de grootste banken van New York binnen. Hun leider, Dalton Russell, heeft de perfecte bankoverval voorbereid, want in luttele seconden houden ze meer dan vijftig mensen gegijzeld. Agent Keith Frazier is de beste in zijn vak en wil de situatie geweldloos afhandelen, maar de intelligente Russell houdt de politie voortdurend voor de gek.


The Roast of Hans Klok

Comedy Central
20:30 uur

Dit jaar is Hans Klok het 'slachtoffer' in de Comedy Central Roast. De geliefde illusionist krijgt de wind van voren van collega's en vrienden in The Roast of Hans Klok. Hij wordt compleet afgekraakt door verschillende comedians, die elkaar ook een veeg uit de pan geven. De roasters van dit jaar zijn Louisa Janssen, Giel de Winter, Rasti Rostelli, Henk Westbroek, Johan Goossens, Karin Bloemen, Sjaak, Stefano Keizers en Henry van Loon.


Docu: Lourdes

NPO 2
22:55 uur

De documentaire Lourdes volgt de pelgrims die de bedevaartsplaats in het zuiden van Frankrijk bezoeken. 160 jaar geleden verscheen de Maagd Maria hier aan Bernadette Soubirous. Nu is het een plek waar dagelijks duizenden pelgrims uit de hele wereld samenkomen in de hoop op een wonder. Al tientallen miljoenen mensen streelden de rots in de grot van Lourdes. Ze lieten er een afdruk achter van hun dromen, hun verwachtingen, hun hoop en hun verdriet.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Roast of Hans Klok, nieuw programma Boer Ayoub en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV