Docu K3, een nieuw begin verschijnt 22 december op KIJK: zo gaat het nu met Julia

Docu K3, een nieuw begin verschijnt 22 december op KIJK: zo gaat het nu met Julia
Winnares van K2 zoekt K3 zet eerste stappen in nieuw leven

Kijktip :

Enkele weken na de finale van K2 zoekt K3 kunnen we op KIJK.nl genieten van de driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin. De afleveringen verschijnen woensdag 22 december om 00.00 uur op KIJK.nl en volgen kersvers K3-lid Julia tijdens de eerste weken na de zangwedstrijd.

Kijk vanaf 22 december de docuserie K3, een nieuw begin op KIJK.nl.

Achter de schermen
De camera's volgen Hanne, Marthe en Julia tijdens hun eerste reeks grote shows. Ook krijgen we een unieke blik achter de schermen bij de release van de nieuwe single 'Waterval', de clipopnames en de voorbereidingen voor een nieuw album. In de eerste aflevering kijken we mee tijdens de finaledag van K2 zoekt K3 - vanuit het perspectief van Julia Boschman, die uiteindelijk het nieuwe lid van de meidengroep wordt.

Lees verder onder de video's.

Persconferenties
Na de overwinning wordt ze meteen voor de leeuwen geworpen met persconferenties, interviews en een album dat ingezongen moet worden. In de volgende afleveringen zien we hoe K3 zich voorbereidt op hun allereerste shows in het Sportpaleis. Grote onzekerheid maakt zich van de meiden meester: kunnen de shows wel doorgaan door corona? Verder staan er ook andere activiteiten op het programma, van radiobezoekjes tot fotoshoots.

De driedelige documentaireserie K3, een nieuw begin is vanaf woensdag 22 december gratis te zien op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV