Deze niet-Kerstfilms zijn tijdens Kerst 2021 te zien op tv

Deze niet-Kerstfilms zijn tijdens Kerst 2021 te zien op tv
Speciaal voor mensen met een hekel aan kerst

Kijktip :

Mensen die een hekel hebben aan kerst zijn er genoeg in Nederland. Helaas worden zij overstelpt met zoetsappige kerstfilms op televisie. Speciaal voor hen haalt Gids.tv de krenten uit de pap: een overzicht van de niet-Kerstfilms die tijdens de kerstdagen op tv te zien zijn.

De kwestie-Die Hard
Je zult misschien verbaasd zijn dat ook Die Hard (1988) en Die Hard 2 (1990) in onderstaande lijst te vinden zijn. Al jaren woedt er op internet een hevige discussie of het wel of geen kerstfilms zijn. Ze spelen zich weliswaar af tijdens de kerstdagen, maar omdat het zulke heerlijke actiefilms zijn - waarin de kerstgedachte ver te zoeken is - horen ze wat ons betreft ook thuis in het overzicht met niet-Kerstfilms.

Bekijk ook het volledige overzicht van alle kerstfilms op tv tijdens Kerst 2021.

Nederlandse zenders
Hieronder vind je een overzicht met alle niet-Kerstfilms die op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag op de Nederlandstalige zenders worden uitgezonden (dus ook op België Eén en Canvas). Maar wees gewaarschuwd: veel van deze films bevatten wel degelijk een sentimentele boodschap en een flinke dosis winter, zoals die ook vaak in Kerstfilms te zien zijn.

Vrijdag 24 december

De slag om de Schelde

Zaterdag 25 december

Scarface

Zondag 26 december

Die Hard 2Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV