Dinsdag in Beau: Illusionist Victor Mids over oudejaarsspecial en meer

Dinsdag in Beau: Illusionist Victor Mids over oudejaarsspecial en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 21 december

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 21 december.

De gasten bij Beau van dinsdag 21 december

  • Kunstenaar Daan Roosegaarde wil de sterren terug in ons leven brengen. En dat kan heel simpel: gewoon, het licht uit doen. Vanavond schuift Daan bij Beau van Erven Dorens aan over zijn project ‘Seeing Stars’.

  • Verbijsterde BN'ers, sociale experimenten: een gekke cocktail van psychologie, hypnose en illusie is Victor Mids niet vreemd. Om dit absurdistische jaar af te sluiten, komt hij met een oudejaarsspecial. Vanavond schuift Victor aan bij Beau.

  • Is er genoeg steun voor de nieuwe lockdown? Aan tafel bij Beau vanavond: politiek verslaggever Floor Bremer en opiniepeiler Gijs Rademaker.

  • Kunnen we nog wel gaan skiën in Oostenrijk, en hoe zit het met Curaçao? Frank Oostdam van ANVR, Petra Kok van TUI en Arjen de Graaf van de Nederlandse Ski Vereniging praten ons bij.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Illusionist Victor Mids over oudejaarsspecial en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV