All You Need Is Love Kerstspecial vrijdag te zien op RTL 4: dit kun je verwachten

All You Need Is Love Kerstspecial vrijdag te zien op RTL 4: dit kun je verwachten
Kerstavond-traditie ook dit jaar voortgezet

Kijktip :

Het is al sinds jaar en dag een traditie op kerstavond: de kerstspecial van All You Need Is Love op RTL 4. Ook dit jaar is 'Doctor Love' Robert ten Brink terug met het ontroerende programma. Wat kun je verwachten in de uitzending van vrijdag 24 december?

All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Romantische verrassingen
Vanwege de huidige coronasituatie kan Ten Brink de mensen niet ontvangen in de studio, maar de ontmoetingen vinden wél plaats in de buitenlucht. Ondanks alles verblijdt hij Nederlanders - samen met zijn team - met hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Het idee: niemand mag met kerst alleen zijn. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor gelegenheidsband The Streamers.

Lapland
Onder leiding van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie zijn The Streamers te zien in de opening van deze special. De band werd opgericht in coronatijd om toch voor muzikaal vermaak te zorgen. Gelukkig heeft Robert ten Brink, ondanks corona, ook dit jaar herenigingen in het buitenland kunnen organiseren, zoals in Australië, Canada en - om helemaal in de kerstsfeer te komen - Lapland. Zo zien we dit jaar families waarvan de opa's en oma's hun kleinkinderen voor het eerst zien.

De All You Need Is Love Kerstspecial van 2021 is vrijdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love Kerstspecial vrijdag te zien op RTL 4: dit kun je verwachten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV