Nederlandse romcom All You Need Is Love Eerste Kerstdag te zien op RTL 4

Nederlandse romcom All You Need Is Love Eerste Kerstdag te zien op RTL 4
Met Fedja van Huêt als Dr. Love

Kijktip :

Niemand mag met Kerst alleen zijn! Dat is de boodschap in deze bij vlagen hartverwarmende komedie van regisseur Will Koopman (Gooische vrouwen). Maarten - alias Dr. Love - pakt zijn biezen, met alle gevolgen van dien. Je kunt All You Need Is Love streamen via iTunes en Pathé Thuis.

Gaat de Kerstspecial door?
Het verhaal gaat over Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love. Hij verdwijnt vlak voor de befaamde kerstspecial. Maarten stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse Hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Op vrijdagavond - Kerstavond - wordt de legendarische All You Need Is Love Kerstspecial op RTL 4 uitgezonden. Een dag later - Eerste Kerstdag - is deze gezellige romantische komedie uit 2018 te zien, die ook over de (bijna) 30 jaar bestaande liefdesshow met Robert ten Brink gaat. Nu neemt Maarten (gespeeld door topacteur Fedja van Huêt) echter de plaats van Robert in. All You Need Is Love is een grappige komedie die uitstekend past in de heerlijke feestdagen die voor ons liggen. Er zijn leuke rollen voor Bracha van Doesburgh, Anniek Pheifer, Waldemar Torenstra en Undercover-acteur Frank Lammers. Een feest op RTL 4 en vergeet niet: liefde overwint alles. Drie sterren.

Cast
Naast Fedja van Huêt (De Veroordeling) zijn onder anderen Bracha van Doesburgh (Doris), Waldemar Torenstra (Alles op tafel), Anniek Pheifer (Captain Nova) en Annet Malherbe (De Dirigent) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Will Koopman (Familie Kruys).

Actrice Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt in de film 'All You Need is Love'

All You Need Is Love wordt beoordeeld met een 6,0 op IMDb en is zaterdag 25 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Genre: komedie, romantiek. Tijdsduur: 113 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV