Romantische komedie The Holiday zie je Tweede Kerstdag op Net5

Romantische komedie The Holiday zie je Tweede Kerstdag op Net5
Kerstklassieker met fantastische cast

Kijktip :

Als je een sympathieke kerstfilm moet noemen is The Holiday bij veel mensen favoriet, vooral door de charmante cast met de knappe acteur Jude Law, de beeldschone én grappige Cameron Diaz, Titanic-ster Kate Winslet en komiek Jack Black. Je kunt The Holiday streamen via Videoland en iTunes.

Amerika vs. Engeland
Het verhaal gaat over Amanda (Cameron Diaz). Zij is een Amerikaanse die de nodige problemen in haar relatie ondervindt. Om even lekker weg te zijn van al dit gezeur, ruilt ze gedurende de vakantie haar huis tegen dat van een onbekende Engelse. Hierdoor komt ze in het leven van Iris (Kate Winslet) en nemen ze tijdelijk elkaars bestaan over.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Van de makers van What Women Want en Something's Gotta Give komt de kerstfilm The Holiday (2006), die zich voor de helft in Amerika en voor de helft in Engeland afspeelt. De plot van de film is enigszins voorspelbaar, maar de acteurs weten er toch iets leuks van te maken. Vooral de Engelse kant is zeer romantisch, want de kerstklokken zullen bij Cameron Diaz en Jude Law zeker gaan luiden! De speelduur van ruim twee uur is wat overdreven, maar als je in een heerlijke romantische kerstsfeer wil komen zit je gewoon geramd bij Net5 deze feestdagen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Cameron Diaz (There's Something About Mary) en Kate Winslet (Avatar 2) zijn ook Jude Law (Sherlock Holmes) en Jack Black (Jumanji: The Next Level) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Nancy Meyers (Something's Gotta Give).

Actrice Cameron Diaz speelt Amanda Woods in 'The Holiday'

The Holiday wordt beoordeeld door IMDb met een 6,9 en is zondag 26 december om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Tijdsduur: 136 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romantische komedie The Holiday zie je Tweede Kerstdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV