Geniet tijdens kerst van The Hobbit-trilogie op RTL 7

Geniet tijdens kerst van The Hobbit-trilogie op RTL 7
Elke avond een episch avontuur

Kijktip :

RTL 7 pakt deze kerst uit met The Hobbit-trilogie van Peter Jackson, de veelgeprezen Nieuw-Zeelander die eerder ook al de Lord of the Rings-films regisseerde. Op Kerstavond, Eerste Kerstdag én Tweede Kerstdag is 's avonds een episch avontuur te zien, waarmee je de hele avond zoet bent.

Vrijdag 24 december, 20.30 uur - The Hobbit: An Unexpected Journey


In het eerste deel van de Hobbit-trilogie maken we kennis met de hobbit Bilbo Baggins. Hij begint met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen aan een epische missie naar de Eenzame Berg om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. De tocht voert hen door woeste landschappen en verraderlijke gebieden vol kwaadaardige wezens. Bilbo ontdekt dat hij slimmer en moediger is dan hij ooit had vermoed. Hij ontmoet Gollem, een personage dat zijn leven voor altijd zal veranderen en komt in het bezit van een magische ring die het lot van Midden-Aarde zal bepalen.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 169 minuten.

Je kunt The Hobbit: An Unexpected Journey streamen via onder meer Netflix en iTunes

Zaterdag 25 december, 20.00 uur - The Hobbit: The Desolation of Smaug


Het avontuur gaat verder met The Hobbit: The Desolation of Smaug. Na een goede reis over en onder de Mistige Bergen doen Thorin en zijn gezelschap een beroep op een machtige vreemdeling voor ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren - maar wel zonder hun tovenaar Gandalf. Als ze Meerstad eindelijk bereiken zal de hobbit Bilbo Baggins zijn afspraak met de dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de zware reis naar de Eenzame Berg voltooien en Baggins moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de magische schat van de draak Smaug. Ondertussen is Gandalf op een missie in het zuiden.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 161 minuten.

Je kunt The Hobbit: The Desolation of Smaug streamen via onder meer Netflix en iTunes

Zondag 26 december, 20.00 uur - The Hobbit: The Battle of the Five Armies


Na de herovering van hun thuisland op de draak Smaug hebben Bilbo, Thorin en de rest van het gezelschap ongewild een gevaarlijke en dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf stuurt grote vijand Sauron zijn Ork-legioenen. De toekomst van Midden-Aarde staat op het spel. Terwijl de duistere krachten zich bundelen worden dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: vereniging of vernietiging.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 144 minuten.

Je kunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies streamen via onder meer Netflix en iTunes

Cast
Naast Martin Freeman (Captain America: Civil War) en Ian McKellen (Mr. Holmes) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8), Graham McTavish (Aquaman) en Ken Stott (The Dig) te zien in de Hobbit-trilogie. Deze films zijn geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

De Hobbit-trilogie is van vrijdag 24 december tot en met zondag 26 december elke avond te zien op RTL 7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geniet tijdens kerst van The Hobbit-trilogie op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV