Ajax - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)

Ajax - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 18e speelronde

Sport :

Op woensdag 22 december spelen Ajax en Fortuna Sittard in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag kan de Klassieker in haar zak steken: ze namen drie punten mee uit Rotterdam. Toch zijn ze nog geen winterkampioen: daar is een overwinning voor noodzakelijk.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.20 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Fortuna Sittard is woensdag 22 december om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV