Hoe laat is Kersttoespraak 2021 van koning Willem-Alexander live op tv en online?

Hoe laat is Kersttoespraak 2021 van koning Willem-Alexander live op tv en online?
Koning spreekt het volk toe tijdens kerst

Kijktip :

Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2021 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Hij zal het volk een gezegende kerst en fijne - en dit jaar vooral ook veilige - feestdagen toewensen. De kersttoespraak is op zaterdag 25 december weer op diverse manieren te volgen.

Kersttoespraak van koning Willem-Alexander gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hoe laat en waar?
De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december vanaf 13.00 uur live te zien op de volgende tv-zenders:

  • NPO 1
  • NPO 2 (met gebarentolk)
  • SBS6

Livestream
Ben je niet in de gelegenheid voor de buis te kruipen voor de toespraak van de koning, dan kun je ook terecht op Gids.tv voor een livestream van de kersttoespraak. Koning Willem-Alexander zal voor het tweede jaar op rij ongetwijfeld ingaan op de huidige coronasituatie in Nederland in de toespraak, die hij geeft vanuit Huis ten Bosch. De herhaling van de kersttoespraak is op zaterdag 25 december om 18.00 uur te zien op NPO 1.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2, SBS6 en online op de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV