Tweede seizoen Marble Mania start 6 januari op SBS6: bekijk alle deelnemers

Tweede seizoen Marble Mania start 6 januari op SBS6: bekijk alle deelnemers
Onder anderen de Meilandjes en Veronica Inside-trio

Nieuws :

Afgelopen jaar werd het op voorhand verguisde Marble Mania een enorme hit op SBS6, en daarom komt er begin 2022 een tweede seizoen. Er zijn opnieuw talloze bekende Nederlanders gestrikt, die het op de knikkerbaan tegen elkaar zullen opnemen.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
In de eerste aflevering nemen Martien, Erica en Maxime en Montana Meiland (die als duo spelen) het tegen elkaar op. Hieronder zie je de andere trio's die de knikkerarena betreden om tegen elkaar te strijden:

  • Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer
  • Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort
  • Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol
  • Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp
  • OG3NE (Lisa, Amy en Shelley Vol)
  • De Roelvinkjes (Dries, Dave en Donny Roelvink)
  • Nicolien Sauerbreij, Marianne Timmer en Maarten van der Weijden

Jack van Gelder
De teams zijn nieuw, maar verder keren de vertrouwde elementen terug: spannende knikkerbanen, presentator Winston Gerschtanowitz en spectaculair commentaar van Jack van Gelder. De kandidaten spelen achtereenvolgens een behendigheidsspel, een geluksrace (waarin dit seizoen een spelbreker wordt geïntroduceerd, die kandidaten kunnen inzetten om hun tegenstanders dwars te zitten) en de grote finale. In de finale kunnen de spelers geld winnen voor een goed doel.

Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf donderdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Marble Mania start 6 januari op SBS6: bekijk alle deelnemers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV