Hartverwarmend programma Stralend Kerstfeest zaterdag te zien op NPO 1

Hartverwarmend programma Stralend Kerstfeest zaterdag te zien op NPO 1
EO viert kerst op Blaricumse hei

Kijktip :

Eerste Kerstdag belooft op NPO 1 hartverwarmend te worden met het speciale programma Stralend Kerstfeest. Onder het thema 'Kom samen rondom het Licht' brengen de EO en het Leger des Heils een avond vol licht, muziek en verrassingen vanaf de Blaricumse hei.

Stralend Kerstfeest gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Verhalen
Onder muzikale begeleiding van Eric van Tijn geven artiesten als Anne Appelo, Stephanie Struijk en Wulf een muzikale invulling aan het kerstfeest. Daarnaast zijn Bert van Leeuwen en Giovanca Ostiana erbij als presentatoren van het programma; zij praten met mensen van het Leger des Heils, die bijzondere verhalen met de kijker delen.

Nieuw gebit
Verder staat de show bol van de verrassingen: van een nieuw gebit tot een hereniging met familieleden. Het klassieke lied 'Komt allen tezamen' wordt in een modern jasje gestoken, er is een warm vuur en er komt nog veel meer muziek voorbij. Chef-kok Pierre Wind is er voor het lekkere eten en uiteraard wordt het verhaal van Jezus' geboorte verteld.

De special Stralend Kerstfeest is zaterdag 25 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Stralend Kerstfeest terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmend programma Stralend Kerstfeest zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV