Waar en wanneer is de Sissi-trilogie tijdens Kerst 2021 op tv te zien?

Waar en wanneer is de Sissi-trilogie tijdens Kerst 2021 op tv te zien?
Romantiek en drama met Romy Schneider

Kijktip :

Zin in een potje flinke romantiek en groot drama met de wereldberoemde keizerin Sissi (de beeldschone Romy Schneider) in de hoofdrol? Helaas, deze Kerst zijn de drie nostalgische films alleen op het Duitse ARD te zien. Maar er is wel een oplossing!

Lees ook alles over de nieuwe remake Sisi.

Het verhaal
De 16-jarige prinses Elisabeth van Beieren (Sissy) ontmoet tijdens een bezoek aan het hof de knappe kroonprins Franz Jozeph. De vonken vliegen snel over en de prins weet de aanvankelijke gereserveerdheid van het hof tegen zijn wel heel jonge bruid om te zetten in groot enthousiasme. Toch pakken donkere wolken uiteindelijk samen...

Actrice Romy Schneider en Magda Schneider in de film 'Sissi'

De eerste film Sissi (2015) is op Kerstavond om 20.15 uur te zien op ARD. De herhaling is op Eerste Kerstdag om 15.25 uur op dezelfde zender.

De oplossing
De schatkist waar alle Sissi films achter elkaar te streamen zijn is streamingdienst NPO Plus. Voor € 2,95 per maand geniet je onbeperkt van series, films en documentaires van deze legendarische Sissi, die anno 2021 nog steeds tot de verbeelding spreekt.

Cast
Naast Romy Schneider (César et Rosalie) en Karlheinz Böhm (Forever My Love) is ook Gustav Knuth (Heidi) in deze film te zien. Deze producties zijn geregisseerd door Ernst Marischka (Alt Heidelberg).

De eerste film Sissi (1955), het vervolg Sissi - De Jonge Keizerin (1956) en het derde deel Sissi: De Woelige Jaren (1957) stream je op NPO Plus. Genre: Romantiek, Geschiedenis, Drama. IMDb-score: 7,0.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waar en wanneer is de Sissi-trilogie tijdens Kerst 2021 op tv te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV