Spectaculaire actiefilm Die Hard 2 zie je Tweede Kerstdag op Veronica

Spectaculaire actiefilm Die Hard 2 zie je Tweede Kerstdag op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en iTunes

Kijktip :

Net als de eerste Die Hard speelt ook deel twee zich af op kerstavond, waardoor de film bij uitstek geschikt is voor een spectaculaire filmavond tijdens de kerstdagen. Veronica voorziet ons in die behoefte, want zondag (Tweede Kerstdag) is Die Hard 2 te zien op deze zender. Je kunt Die Hard 2 streamen via onder meer Disney+ en iTunes.

Het verhaal
Gevaarlijke terroristen hebben de controle over de luchthaven van Washington en een aantal vliegtuigen in de lucht overgenomen. Onder leiding van een voormalige legercommandant, kolonel Stuart, willen de criminelen op deze manier een grote drugsbaas uit handen van de politie bevrijden. In éénn van de gekaapte toestellen zit de vrouw van agent John McClane. Hij probeert op de luchthaven verborgen te blijven en de terroristen in zijn eentje uit te schakelen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Direct na de release in 1988 werd Die Hard al beschouwd als één van de beste actiefilms aller tijden. Een goed vervolg maken was lastig, maar regisseur Renny Harlin leverde desalniettemin een prima film af die van begin tot eind vermakelijk is. Weliswaar is Die Hard 2 niet zo goed als het eerste deel, maar vooral de actiescènes zijn weer fantastisch. Deze film biedt dus een gegarandeerd knallend einde van de kerstdagen.

Cast
Naast Bruce Willis (The Sixth Sense) en Bonnie Bedelia (Presumed Innocent) zijn ook William Atherton (Ghostbusters), Reginald VelJohnson (Crocodile Dundee) en Franco Nero (John Wick: Chapter 2) te zien in Die Hard 2. Deze film is geregisseerd door Renny Harlin (The Long Kiss Goodnight).

Die Hard 2 (1990) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is zondag 26 december om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 124 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire actiefilm Die Hard 2 zie je Tweede Kerstdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV