Maandag in Top 2000 a gogo aflevering 2: Rob Kemps en Marlou van Rhijn spelen de quiz

Maandag in Top 2000 a gogo aflevering 2: Rob Kemps en Marlou van Rhijn spelen de quiz
Wat kunnen we nog meer verwachten in deze aflevering?

Kijktip :

Maandag (27 december) staat de tweede van zes gloednieuwe aflevering van de Top 2000 a gogo op het programma bij NPO 3. Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis ontvangen weer diverse bekende Nederlanders in hun gezellige café.

Top 2000 a gogo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In volle gang
De Top 2000 is op NPO Radio 2 inmiddels in volle gang. Langzaam maar zeker stomen we op richting de nummer 1 van dit jaar, die vlak voor de jaarwisseling op Oudejaarsavond te horen is. Voor de achttiende keer voert de Britse band Queen de lijst aan met hun klassieker 'Bohemian Rhapsody', maar de Top 3 wordt gecompleteerd door verrassende nummers: Danny Vera's 'Roller Coaster' en 'A Whiter Shade of Pale' van Procol Harum.

Rob Kemps
De zanger van 'Roller Coaster', Danny Vera dus, is te gast in deze tweede aflevering van de Top 2000 a gogo. Hij vertelt over zijn grote liefde voor de muziek van het Amerikaanse icoon Frank Sinatra. Verder zijn ook Rob Kemps en Marlou van Rhijn te gast; zij nemen het tegen elkaar op in de quiz. Daarnaast zijn er weer enkele prachtige reportages te zien, dit keer over Elbow en Maggie MacNeal ('Terug naar de kust').

De Top 2000 a gogo is van zondag 26 tot en met vrijdag 31 december dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Top 2000 a gogo terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV