Nieuw seizoen Rail Away vanaf maandag 27 december te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Rail Away vanaf maandag 27 december te zien op NPO 2
Ultieme slow tv is terug in laatste week van het jaar

Kijktip :

In de laatste week van 2021 kom je op NPO 2 helemaal tot rust, want er zijn weer nieuwe afleveringen van Rail Away te zien. In dit ultieme voorbeeld van slow tv reizen we per trein door de mooiste gebieden van de wereld.

Rail Away gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zwarte Woud
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen strijken we neer in Duitsland. Het traject begint in het stadje Donaueschingen, aan de rand van het Zwarte Woud, in de deelstaat Baden-Württemberg. De rustgevende treinreis voert ons langs prachtige natuurparken, historische kastelen en schitterende kloosters.

Bijzondere treinen
We worden op het eerste deel van de reis, over de Donaubahn, vervoerd door Deutsche Bahn. Eenmaal aangekomen in Sigmaringen stappen we over op treinen van de Hohenzollerische Landesbahn. Deze bijzondere treinen, met ramen in trapezevorm, voeren ons door het gebergte van de Schwäbische Alb naar de eindbestemming: Gammertingen.

Het nieuwe seizoen van Rail Away is vanaf maandag 27 december elke maandag tot en met donderdag rond 20.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Rail Away terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Rail Away vanaf maandag 27 december te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV