Docu Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries maandag te zien op RTL 4

Docu Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries maandag te zien op RTL 4
Ewout Genemans blikt terug met kinderen van De Vries

Kijktip :

Maandag (27 december) is de indrukwekkende documentaire Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries te zien op RTL 4. Hierin blikt Ewout Genemans met de kinderen van De Vries, Royce en Kelly, terug op de schokkende moord op hun vader. Samen richten ze de blik echter ook op de toekomst.

Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

RTL Boulevard
Op 6 juli 2021 werd er na de uitzending van RTL Boulevard, waar Peter R. de Vries bij aanwezig was, een aanslag gepleegd op de misdaadverslaggever. Negen dagen leefde heel Nederland tussen hoop en vrees, maar op 15 juli overleed De Vries in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Genemans interviewt in deze documentaire naasten van Peter R. de Vries en praat ook met direct betrokkenen, zoals zijn collega's bij RTL Boulevard.

Impact
Samen schetsen ze een beeld van wat er die week gebeurde, en vertellen ze over de impact die de gebeurtenissen op hen hadden. Ook gaat Genemans met Royce en Kelly mee naar de eerste zitting van de rechtszaak tegen de verdachten van de moord op hun vader. Genemans vertelt: "Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit, in de geest van Peter, zo goed mogelijk proberen te doen."

De documentaire Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries is maandag 27 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de docu Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Staand verder leven: na de moord op Peter R. de Vries maandag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV