Nieuwe serie Stephen King in de maak

Nieuwe serie Stephen King in de maak
Gedicht is uitgangspunt voor The Bone Church

Nieuws :

Het werk van schrijver Stephen King is enorm in trek. Na films en series als IT, 1922, Mr. Mercedes en Gerald's game, komt nu ook een nieuwe serie genaamd The Bone Church. De nieuwe serie is gebaseerd op een gedicht dat King in 2009 in Playboy schreef.

Het gedicht gaat over een expeditie naar een mysterieuze tempel, midden in een grote jungle. Ruim 30 reizigers gaan mee op de expeditie, maar er keren maar enkele expeditieleden terug. Veel expeditieleden sterven op gruwelijke wijze nadat de groep iets ontdekt dat niet voor het menselijk oog is bedoeld. Één van de overlevenden probeert zijn herinneringen weg te drinken en vertelt over het mislukte avontuur, in ruil voor nog meer drank.

:[img:google](url:"https://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2014/02/stephen-king-ayana-universal-tv.jpg" title:"Stephen King)

The Bone Church wordt gemaakt door Cedar Park Entertainment. David Ayer (Suicide Squad, Fury, Bright) regisseert de film. Naast The Bone Church kunnen fans van het werk van King gerust ademhalen. Zo staan de remake van Pet Sematary, het tweede deel van IT, de serie Castle Rock, vervolgen op The Shining en een serie van The Dark Tower op het programma.

Waar en wanneer The Bone Church in Nederland te zien is, is nog onbekend. Meer nieuws over releasedata, acteurs die meespelen en trailers, lees je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV