Gids.tv Jaaroverzicht 2021: bekijk de 10 best bekeken video's van dit jaar

Gids.tv Jaaroverzicht 2021: bekijk de 10 best bekeken video's van dit jaar
Van sport tot memorabele tv-momenten

Gemist :

2021 was een veelbewogen jaar. Daarom blikken we terug met een overzicht van de best bekeken video’s op onze site van dit jaar. Hieronder vind je de top 10 meest bekeken video's van het jaar 2021. Daarin zien we emotionele momenten in voetbal tot tv-momenten die we niet snel zullen vergeten. 2021 was voor velen een heftig jaar waarin de coronacrisis en zijn nieuwe varianten een grote rol speelden, maar 2021 was ook het jaar van winst, muziek en sport.

De 10 best bekeken video's van 2021:

1. Eriksen stort in elkaar tijdens wedstrijd
Tijdens het EK-duel Denenmarken - Finland stort voetballer Christian Eriksen plots in elkaar. Al snel blijkt dat het serieus is en men ziet de heftige en vooral emotionele beelden op televisie verschijnen. Dit incident heeft erin gehakt bij veel voetballers en toeschouwers.

2. Prinses Alexia over pikante foto's
Prinses Alexia zit momenteel op school in Engeland. Op bepaalde foto's die op het internet verschenen, zien we de prinses op een hele andere manier dan tijdens de jaarlijkse koninklijke fotosessie. De prinses draagt een opmerkelijk setje, maar maakt zich zelf weinig zorgen over de pikante foto's.

3. Live stream Vrienden van Amstel Live
Dat we als Nederlanders uitkijken naar iets leuks, blijkt wel uit de kijkcijfers van deze live stream. De Vrienden van Amstel Live mocht dan niet in real life zijn intrede vinden, maar door de live stream konden we toch net doen alsof we met een biertje in ons hand aan hossen waren op Nederlandse hits.

4. Samenvatting Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik
We hebben allemaal kunnen zien hoe Rico Verhoeven bloedend de troffee in handen kreeg na een spannende strijd tegen Jamal Ben Saddik. Verhoeven heeft het moeilijk gehad tegen zijn Belgische tegenstander, maar laat hem er niet met de winst vandoor gaan.

5. Coronacrisis ook dit jaar onderwerp van gesprek
Ook dit jaar speelt de coronacrisis een grote rol in de maatschappij. De vaccins hebben nog niet een ultieme werking waardoor we alle teugels kunnen laten varen. In deze video zien we Rutte's routekaart en de heropening van de kappers en winkels. Helaas zitten we momenteel in hetzelfde schuitje als destijds.

6. Live stream Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges
Zo zien we maar weer dat Rico Verhoeven het druk heeft gehad in 2021, in dit rijtje is opnieuw een video van de bokser te vinden. Dit keer is Hesdy Gerges zijn tegenstander tijdens GLORY 77.

7. Samenvatting Badr Hari- Arkadiusz Wrzosek
Ook Badr Hari mag zich aan dit lijstje toevoegen. Tijdens GLORY 78 kreeg de bokser het zwaar te verduren nadat hij KO was getrapt door zijn Poolse tegenstander Wrzosek. Hari's reeks verliespartijen groeide op dat moment naar 5.

8. Italië in finale Songfestival met 'Zitti E Buoni'
Heel Nederland heeft mee kunnen genieten van de winst van Italië tijdens het Songfestival wat dit jaar in Rotterdam werd gehouden. De band Maneskin heeft met het nummer 'Zitti E Buoni' ervoor gezorgd dat we volgend jaar in Italië het Songfestival mogen aanschouwen.

9. Thierry Baudet woest op Eva Jinek
Als het iemand is die regelmatig in de spotlights heeft gestaan dit jaar, is het Thierry Baudet wel. Zijn overtuigingen wat betreft het coronavirus steekt hij niet onder stoelen of banken wat resulteerde in een verhitte discussie aan tafel bij Eva Jinek.

10. Thierry Baudet loopt weg na speech Martijn Koning
Dit is toch wel één van de meest memorabele tv-momenten van het afgelopen jaar. Thierry Baudet die wegloopt in een live-uitzending van Jinek na de speech van Martijn Koning. Het ging daarbij over een misplaatste grap van Koning over Baudet zijn vriendin en (eventuele) kinderen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV