Vanessa Hudgens in nieuwe thriller Polar

Vanessa Hudgens in nieuwe thriller Polar
Huurmoordenaar wordt zelf doelwit van groep seriemoordenaars

Nieuws :

High School Musical-actrice Vanessa Hudgens krijgt een rol in de film Polar. De nieuwe actiethriller draait om een huurmoordenaar die, nadat hij afscheid neemt van zijn werk, moet zorgen dat hij zelf geen gedood doelwit wordt.

De Deense acteur Mads Mikkelsen (Hannibal, Doctor Strange) speelt een huurmoordenaar die door zijn werkgever als onbetrouwbaar wordt gezien. Wanneer hij afscheid neemt van zijn vak, wordt hij zelf doelwit van een groep jongere seriemoordenaars.

:[img:google](url:"http://www.telegraph.co.uk/content/dam/films/2016/12/08/USE_MM-1965_v3_by_Jason_Bell_trans_NvBQzQNjv4BqcyG6LyhsS63JuUbUYhnXPfSFQU9gQ2d3rFCuMhkfHQQ.jpg?imwidth=450" title:"Mads Mikkelsen")

Naast Hudgens krijgen ook Katheryn Winnick (Vikings) en Matt Lucas (Alice in Wonderland) een rol in de nieuwe film, zo meldt Deadline. Welke personages de acteurs zullen spelen, is nog niet bekend. De film wordt geregisseerd door de Zweedse regisseur Jonas Akerlund, die voorheen muziekvideo's maakte voor onder andere Coldplay en Madonna.

De film Polar komt waarschijnlijk in 2019 uit. Meer nieuws zoals trailers en releasedata, lees je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV