Tv-première April, May and June met Linda de Mol donderdag op SBS6

Tv-première April, May and June met Linda de Mol donderdag op SBS6
Drie halfzussen nemen zorg van broer op zich

Kijktip :

Linda de Mol schitterde in haar carrière in verschillende films en series, maar misschien haar meest emotionele rol speelde ze in deze film. De tv-première van het schitterende April, May and June is donderdag te zien op SBS6. Je kunt April, May and June ook streamen via onder meer Videoland en Pathé Thuis.

Het verhaal
De film gaat over de zussen April, May en June, die door hun zieke moeder bij elkaar worden geroepen. Hun moeder wil zelf uit het leven stappen, maar kan pas vredig heengaan als één van haar dochters belooft de zorg voor hun autistische halfbroer Jan op zich te nemen. De drie zussen achten zichzelf daar echter allemaal ongeschikt voor. Bovendien duikt de vraag op: wie is de vader van broer Jan?

Bron: Talpa

Lees ook onze volledige filmrecensie van April, May and June.

Beoordeling van Gids.tv
Linda de Mol regelde voor het grootste deel zelf de cast van deze film, waarbij ze naast "vaste tegenspeelster" Tjitske Reidinga en talent Elise Schaap ook Dallas-ster Patrick Duffy te strikken. Ondanks al dat acteergeweld zien we ook gewoon een fantastische en emotionele film die het niet schuwt om persoonlijk te worden.

Cast
Naast Linda de Mol en Elise Schaap (Ferry) spelen ook Tjitske Reidinga en Olga Zuijderhoek in deze film. Deze productie is geregisseerd door Will Koopman (Gooische Vrouwen).

De film April, May en June (2019) wordt beoordeeld met een n,n op IMDb en is op donderdag 30 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Daarnaast is de film te streamen via Videoland en Pathé Thuis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première April, May and June met Linda de Mol donderdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV