Top 10: De beste Prime Video films en series van 2021

Top 10: De beste Prime Video films en series van 2021
Van Solos tot Invincible

Film :

__Het jaar 2021 was uiteraard een bijzonder jaar: ook voor de film- en seriewereld, die nu ook voor het tweede jaar op een rij geteisterd werd door het coronavirus. Gids.tv zet de __

De komende dagen volgen de beste films van 2021, de beste series van 2021 en meer eindejaarslijstjes. Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. Solos

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 5,9

Bron: Prime Video
De serie vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. Het nieuwe The Mirror die wel last heeft om een eigen toon te vinden, maar echt het kijken waard is. Bekijk hier waar je Solos kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Solos.

9. One Night In Miami

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,1

Bron: Prime Video
In de nasleep van Cassius Clays nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen. Het hele tafreel is fraai in beeld gebracht, maar is - toegegeven - ook een beetje saai. Lees hier waar je One Night In Miami kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van One Night In Miami.

8. De Oost

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,9

Bron: Prime Video
In het verhaal volgen we Johan: een jonge Nederlandse soldaat die in 1946 samen met honderdduizend anderen naar Indonesië wordt gestuurd om te vechten in de naam van het Koninkrijk der Nederlanden. Een harde en wrede film die letterlijk inslaat als een bom. Lees hier waar je De Oost kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van De Oost.

7. Everybody's Talking About Jamie

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,2

Bron: Prime Video
Het verhaal volgt een 16-jarige jongen Jamie uit Sheffield die ervan droomt om een prachtige en succesvolle drag queen te worden. Een film die uitblinkt in eenvoud, eerlijkheid en realisme met een schitterende rol van Richard E. Grant. Lees hier waar je Everybody's Talking About Jamie kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Everybody's Talking About Jamie.

6. Palm Springs

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Hulu
Wanneer de zorgeloze Nyles en het aarzelende bruidsmeisje Sarah een toevallige ontmoeting hebben op een Palm Springs-bruiloft, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Een film die het voor elkaar krijgt om de Groundhog Day formule te laten werken en tegelijkertijd enorm grappig te zijn. Lees hier waar je Palm Springs kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Palm Springs.

5. The Wheel of Time

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,3

Bron: Prime Video
Het verhaal draait om Moiraine Damodred. Zij maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Stap in nieuwe werelden in een serie die fantasie helemaal bovenaan de checklist heeft staan. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Wheel of Time.

4. Promising Young Woman

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,5

Bron: Prime Video
Overdag is Cassandra een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, maar ’s nachts struint ze elke nachtclub af. Soms lijkt Promising Young Woman wat hak op de tak, maar het komt uiteindelijk allemaal samen met een zeer bevredigende finale. Lees hier waar je Promising Young Woman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Promising Young Woman.

3. Cruel Summer

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,5

Bron: Prime Video
De serie speelt zich af gedurende drie zomers in '93, '94 en '95 in een rustig stadje in Texas. Kate, een beeldschoon en populaire tiener raakt vermist. Een serie met een gigantische verslavingsfactor: je wilt weten hoe het afloopt. Bekijk hier waar je Cruel Summer kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Cruel Summer.

2. P!NK: All I Know So Far

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,9

Bron: Prime Video
Volg P!NK wanneer ze begint aan haar recordbrekende 2019 "Beautiful Trauma" wereldtournee waar ze het publiek verwelkomt om zich bij haar gekozen familie aan te sluiten, terwijl ze probeert een balans te vinden. Een intieme documentaire over haar gezin en haar optredens. Lees hier waar je P!nk: All I Know So Far kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van P!nk: All I Know So Far.

1. Invincible

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 8,7

Bron: Prime Video
Deze volwassen geanimeerde superhelden show draait om de zeventien-jarige Mark Grayson, die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man. Een bijzonder interessant verhaal met de nodige verrassende plottwists: deze serie moet je zien. Bekijk hier waar je vanaf Invincible kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Invincible.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV