Top 10: De populairste series van 2021

Top 10: De populairste series van 2021
Populairste series volgens Gids.tv lezers

Film :

Het jaar 2021 was uiteraard een bijzonder jaar: ook voor de film- en seriewereld, die nu ook voor het tweede jaar op een rij geteisterd werd door het coronavirus. Gids.tv zet de populairste series van het jaar op een rij.

De bovenstaande lijst is gebaseerd op de best gelezen recensies op Gids.tv van dit jaar. Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. The Serpent, S1

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,6

Bron: Netflix
Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg om hem voor het gerecht te brengen. Een serie die je in een wurggreep neemt en niet meer loslaat. Bekijk hier waar je The Serpent kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Serpent.

9. Outer Banks, S2

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,6

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan overvliegt, worden ze er toe gedwongen beslissingen te nemen. Liefde, spanning en de nodige twists, maar niet echt vernieuwend. Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Outer Banks.

8. Virgin River, S3

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,4

Bron: Netflix
Wie is verantwoordelijk voor het neerschieten van Jack? En overleeft Jack de situatie eigenlijk wel? Het verhaal onderscheid zich van een simpele boeketreeks en dat maakt het spannend genoeg om naar te blijven kijken. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Virgin River.

7. Hit and Run, S1

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,1

Bron: Netflix
Deze spannende serie gaat over een gelukkig getrouwde man, wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer zijn vrouw om het leven komt bij een auto-ongeluk in Tel Aviv. Deze serie heeft meeslepende en boeiende inhoud, maar het is een lange zit. Bekijk hier waar je Hit and Run kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Hit and Run.

6. Katla, S1

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,0

Bron: Netflix
'Katla' is de naam van een zeer actieve vulkaan in IJsland, waar mysterieuze en onbekende dingen mee gebeuren. Een jaar na een uitbarsting komt plotseling een slachtoffer levend de vulkaan uit. Depressief, maar met prachtige IJslandse landschappen. Bekijk hier waar je Katla kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Katla.

5. Mocro Maffia, S3

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,1

Bron: Videoland
Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. Het derde seizoen deed precies wat hij beloofd: spanning om te snijden en actie is niet te beneiden. Bekijk hier waar je Mocro Maffia kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Mocro Maffia.

4. Maid, S1

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,4

Bron: Netflix
In Maid volgen we de alleenstaande jonge moeder Alex, die de eindjes aan elkaar weet te knopen met schoonmaakwerk. Een tragisch maar goudeerlijk verhaal met geweldig acteerwerk van Nick Robinos en Margaret Qualley. Bekijk hier waar je Maid kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Maid.

3. Behind Her Eyes, S1

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,2

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de alleenstaande moeder genaamd Louise, die een affaire krijgt met David, haar nieuwe baas. Een serie die gedragen wordt door het acteerwerk van Eve Hewson, die met haar werk de serie in niveau omhoog tilt. Bekijk hier waar je Behind Her Eyes kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Behind Her Eyes.

2. Flikken Maastricht, S15

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 7,4

Bron: NPO
Een team van rechercheurs en politieagenten in de stad Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen zijn de hoofdpersonages. Het verrassingselement is absoluut weg bij de Maastricht-versie van Flikken, maar het blijft lekker wegkijken. Bekijk hier waar je Flikken Maastricht kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Flikken Maastricht.

1. Lupin, S1-2

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,5

Bron: Netflix
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd. Beide seizoenen zijn van bijzonder hoog niveau, razend spannend en mysterieus. Bekijk hier waar je Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin en Lupin seizoen 2.

Het team van Gids.tv wenst jou een hele fijne jaarwisseling. We zien je graag in 2022 weer!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 10: De populairste series van 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV