Vanavond op tv: Michael van Gerwen op WK Darts & NOS Jaaroverzicht 2021

Vanavond op tv: Michael van Gerwen op WK Darts & NOS Jaaroverzicht 2021
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 december

Kijktip :

Michael van Gerwen speelt vanavond zijn derderondepartij op het WK Darts en die is uiteraard live te volgen op RTL7. De NOS zendt het jaaroverzicht van 2021 uit en de comedyfilm Wat is dan liefde? is te zien op NPO3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 28 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Top 2000 a gogo: Franz Ferdinands succes

NPO 3
19:27 uur

Vanavond in de Top 2000 a gogo onder andere reportages over het plotselinge succes van de band Franz Ferdinand en aandacht voor 'Bright Eyes', het liedje gezongen door Art Garfunkel.

Prince
In de quiz neemt rapper Glen Faria het op tegen actrice Renée Fokker. En: ging Maike Meijer (Toren C) als jonge actrice nu wel of niet mee naar het hotel waar Prince verbleef?

WK darts: o.a. Michael van Gerwen

RTL 7
19:53 uur

Michael van Gerwen speelt deze dinsdagavond zijn tweede wedstrijd op het WK darts. De partij tegen Chris Dobey is er een in de derde ronde, omdat Van Gerwen de eerste mocht overslaan. Ook oud-wereldkampioenen Rob Cross en Peter Wright komen in actie.

Programma van deze avond in de derde ronde op het WK darts:

  • Rob Cross - Daryl Gurney
  • Peter Wright - Damon Heta
  • Michael van Gerwen - Chris Dobey

Bekijk het volledige WK darts 2022-speelschema.

Comedyfilm: Wat is dan liefde

NPO 3
20:31 uur

Dinsdagavond zendt NPO3 de Nederlandse romantische comedy Wat is dan liefde?, met onder andere Elise Schaap, opnieuw uit.

Verhaal
Cato (Schaap) is echtscheidingsmediator. Ze helpt mensen die uit elkaar willen dat op vreedzame wijze te doen. Gijs is echtscheidingsadvocaat. Als je erop uit bent om je partner uit te kleden moet je bij hem zijn. Ze zijn qua achtergrond, leefstijl en idealen totale "opposites". Maar dan slaat toch een onmogelijke liefde toe.

NOS Jaaroverzicht 2021

NPO 1
20:34 uur

Winfried Baijens blikt in het NOS Jaaroverzicht van 2021 terug op de nieuwsgebeurtenissen die het afgelopen jaar domineerden. Dat doet hij vanaf verschillende locaties, waar hij op zoek gaat naar de persoonlijke impact van de grote nieuwsgebeurtenissen.

Peter R. de Vries
Uiteraard komen de coronacrisis, de toeslagenaffaire, de moord op Peter R. de Vries en de daarmee samenhangende drugscriminaliteit in Nederland ook aan bod.

Start: Normal People

Canvas
22:19 uur

Vanavond start de Ierse dramaserie Normal People, over twee tieners die elkaar ontmoeten op school en een ontuitwisbare band krijgen. Elke dinsdag en donderdag met drie afleveringen achter elkaar vanaf ongeveer 22.15 uur op Canvas.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV