Flop 10: De slechtste Netflix films van het jaar 2021

Flop 10: De slechtste Netflix films van het jaar 2021
Acteur Nicolas Cage wint weer!

Kijktip :

2021 was een bijzonder jaar: ook voor de film- en seriewereld. Veel minder mensen in de bioscopen, dus veel meer films en series op de eigen schermen. Gids.tv zet de meest slechte films van Netflix op een rij.

De komende dagen volgen de beste films van 2021, de beste series van 2021 en meer eindejaarslijstjes. Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. Father Christmas is back

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,5

Bron: Netflix
Streamingdienst Netflix doet het goed als het gaat om nieuwe Kerstfilms. Maar deze drol met Elizabeth Hurley en John Cleese had niet gemaakt mogen worden. Al bij het intro weet je het zeker: De komedie Father Christmas is Back had ons filmkijkers beter bespaard kunnen blijven. Een suffe sitcom die alleen maar tegenvalt. Lees hier waar je de film Father Christmas is Back kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Father Christmas is Back.

9. The Starling

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 6,3

Bron: Netflix
Actrice Melissa McCarthy is in deze lijst rijk vertegenwoordigd met niet één maar twee titels die ver onder de maat waren. Deze productie voelt als een niet-noodzakelijk drama, waardoor het vreselijk ongemakkelijk kijken is. Al met al blijf je met letterlijk niets zitten, heb je niets opgestoken en heb je eigenlijk naar niets zitten kijken. Lees hier waar je de film The Starling kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Starling.

8. Chernobyl 1986

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,0

Bron: Netflix
Als er een prijs was voor de meest hypocrieten rampenfilm van het afgelopen jaar, dan is het Chernobyl 1986 de overduidelijke winnaar. Een vrij simpele en overbodige rampenfilm vol Russische taboes. Kijk de HBO-serie Chernobyl en je weet ook waarom dit zo matig is. Lees hier waar je de film Chernobyl 1986 kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Chernobyl 1986.

6. The Kissing Booth 3

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,7

Bron: Netflix
De knappe en boomlange acteur Jacob Elordi en boegbeeld Joey King in de derde - en laatste - Kissing Booth film die eruit moet gaan met een knal. De knal blijft uit en het rotje verdrinkt in het water. Een zeer teleurstellende finale van een franchise die zo sterk begon. Lees hier waar je de film The Kissing Booth 3 kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Kissing Booth 3.

5. Just Say Yes

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,6

Bron: Netflix
Het landschap van de romcoms in Nederland is finaal platgetrapt, en romcomkoning Jim Bakkum en -koningin Yolanthe Cabau doen het gewoon nog een keer in een film die nooit echt leuk wordt. Mede door het feit dat Cabau beeldschoon is, maar weinig humor heeft. Dan slaat je biertje snel dood. Lees hier waar je de film Just Say Yes kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Just Say Yes.

4. Thunder Force

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,4

Bron: Netflix
Jawel, daar is ze weer, actrice Melissa McCarthy. Nu samen met topactrice Octavia Spencer in een heuse superheldenfilm. De film ontbreekt aan humor, verhaal en charisma en barst uit zijn voegen van de superheldenclichés. Een saaie anderhalf uur en een film die je heel snel vergeet. Lees hier waar je de film Thunder Force kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Thunder Force.

3. He's All That

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,3

Bron: Netflix
Je mag best wel wat verwachten als de makers van Mean Girls achter een remake van de beroemde cultklassieker She’s All That uit 1999 zitten. Niet is minder waar: het is gewoon een hele slechte film. Acteurs Tanner Buchanan en Addison Rae weten ook niet hoe ze deze romantische komedie nog moeten redden. Lees hier waar je de film He's All That kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van He's All That

2. The Girl on the Train

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,4

Bron: Netflix
Als je dan een copycat bent van de Amerikaanse thriller wilt maken, doe het dan goed. Een ware cultuurshock liet Netflix trillen op zijn grondvesten als misdaadelementen en Bollywood-liedjes in een paar aaneengesloten minuten de revu passeren. Een zeer rommelige, slechte en domme remake die het daglicht eigenlijk nooit had mogen zien. Lees hier waar je de film The Girl on the Train kunt steamen.

1. Jiu Jitsu

Gids.tv: ★ | IMDb 2,9

Bron: Netflix
Acteur Nicolas Cage is een held, die ons altijd blijft verrassen. Zo maak hij dit jaar het indrukwekkende en prachtige drama Pig met een varken in de hoofdrol. Ook dit jaar slaat Cage de plank helemaal mis met een zeer foute B-film waar de ninjasterren je om de oren vliegen. We hopen dat Cage in 2022 het niveau van deze film definitief acht zich laat. Lees hier waar je de film Jiu Jitsu kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Jiu Jitsu.

Het team van Gids.tv wenst jou een hele fijne jaarwisseling. We zien je graag in 2022 weer!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV