Ultieme Nieuwjaarsfilm The Hangover zie je Nieuwjaarsdag op Veronica

Ultieme Nieuwjaarsfilm The Hangover zie je Nieuwjaarsdag op Veronica
Met Bradley Cooper en Ed Helms

Kijktip :

Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis is een trio dat de geschiedenis in is gegaan als het trio waar iedereen die ooit dronken geweest is wel enig raakvlak mee heeft. De komische dronkenmansfilm The Hangover is zaterdag te zien op Veronica. Je kunt The Hangover ook streamen via onder meer Dienst.

Het verhaal
Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten.

Bron: Warner Bros.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Met Bradley Cooper en zijn twee kompanen heb je drietal likeable karakters bij elkaar. In 2009 was de humor die in deze film zit geweldig, inmiddels is sommige humor een beetje uit de tijd geraakt. Todd Phillips heeft met deze film bewezen dat hij een geweldige regisseur is en dit verder laten zien met War Dogs en uiteraard Joker. Je hebt gewoon een geweldig leuke tijd bij het kijken van deze film, en dat is heel wat waard.

Cast
Naast Bradley Cooper (A Star is Born), Ed Helms (Tag) en Zach Galifianakis (America: The Motion Pictures) spelen ook Heather Graham (Boogie Nights) en Justin Bartha (National Treasure) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Todd Phillips (Joker).

De film The Hangover (2009) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zaterdag 1 januari 2022 om 18.00 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV