Flop 10: De allerslechtste films van 2021

Flop 10: De allerslechtste films van 2021
Met Jiu Jitsu als onbetwiste nummer 1

Film :

2021 was een bijzonder jaar: ook voor de film- en seriewereld. Veel minder mensen in de bioscopen, dus veel meer films en series op de eigen schermen. Gids.tv zet de meest slechte films van Netflix op een rij.

Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. The Kissing Booth 3

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,7

Bron: Netflix
De knappe en boomlange acteur Jacob Elordi en boegbeeld Joey King in de derde - en laatste - Kissing Booth film die eruit moet gaan met een knal. De knal blijft uit en het rotje verdrinkt in het water. Een zeer teleurstellende finale van een franchise die zo sterk begon. Lees hier waar je de film The Kissing Booth 3 kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Kissing Booth 3.

9. Just Say Yes

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,6

Bron: Netflix
Het landschap van de romcoms in Nederland is finaal platgetrapt, en romcomkoning Jim Bakkum en -koningin Yolanthe Cabau doen het gewoon nog een keer in een film die nooit echt leuk wordt. Mede door het feit dat Cabau beeldschoon is, maar weinig humor heeft. Dan slaat je biertje snel dood. Lees hier waar je de film Just Say Yes kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Just Say Yes.

8. Space Jam: A New Legacy

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,4

Bron: Warner Bros.
LeBron James wordt samen met zijn zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie). Een film die vooral zorgt voor heimwee naar het eerste deel, want het is werkelijk waar een rommeltje. Lees hier waar je Space Jam: A New Legacy kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Space Jam: A New Legacy.

7. Thunder Force

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 4,4

Bron: Netflix
Jawel, daar is ze weer, actrice Melissa McCarthy. Nu samen met topactrice Octavia Spencer in een heuse superheldenfilm. De film ontbreekt aan humor, verhaal en charisma en barst uit zijn voegen van de superheldenclichés. Een saaie anderhalf uur en een film die je heel snel vergeet. Lees hier waar je de film Thunder Force kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Thunder Force.

6. Jolt

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 5,6

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over de vrouw Lindy. Zij is werkzaam als uitsmijter en kampt met woede-uitbarstingen. Dit probleem probeert ze onder controle te houden met behulp van een bijzonder elektrodenvest. Een aantal gewelddadige actiescenes in een trage productie. Lees hier waar je Jolt kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Jolt.

5. Locked Down

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 5,2

Bron: HBO Max
Het koppel Linda en Paxton staan op het punt uit elkaar te gaan wanneer een lockdown wordt afgekondigd. Noodgedwongen slijten ze hun dagen samen. Wat overblijft zijn twee hoofdrolspelers die worden afgeschilderd als zielige slachtoffers in een bizarre situatie. Ongepast en matig. Lees hier waar je Locked Down kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Locked Down.

4. Asphalt Burning

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 5,1

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Roy. Hij staat op het punt om te trouwen, maar vlak voor het ja-woord onthult één van zijn gasten, Sylvia, dat zij en Roy ooit iets hadden. Een slecht Noors antwoord op Fast & Furious, humorloos en over-de-top. Lees hier waar je Asphalt Burning kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Asphalt Burning.

3. The Girl on the Train

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,4

Bron: Netflix
Als je dan een copycat bent van de Amerikaanse thriller wilt maken, doe het dan goed. Een ware cultuurshock liet Netflix trillen op zijn grondvesten als misdaadelementen en Bollywood-liedjes in een paar aaneengesloten minuten de revu passeren. Een zeer rommelige, slechte en domme remake die het daglicht eigenlijk nooit had mogen zien. Lees hier waar je de film The Girl on the Train kunt steamen.

2. He's All That

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,3

Bron: Netflix
Je mag best wel wat verwachten als de makers van Mean Girls achter een remake van de beroemde cultklassieker She’s All That uit 1999 zitten. Niet is minder waar: het is gewoon een hele slechte film. Acteurs Tanner Buchanan en Addison Rae weten ook niet hoe ze deze romantische komedie nog moeten redden. Lees hier waar je de film He's All That kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van He's All That

1. Jiu Jitsu

Gids.tv: ★ | IMDb 2,9

Bron: Netflix
Acteur Nicolas Cage is een held, die ons altijd blijft verrassen. Zo maak hij dit jaar het indrukwekkende en prachtige drama Pig met een varken in de hoofdrol. Ook dit jaar slaat Cage de plank helemaal mis met een zeer foute B-film waar de ninjasterren je om de oren vliegen. We hopen dat Cage in 2022 het niveau van deze film definitief acht zich laat. Lees hier waar je de film Jiu Jitsu kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Jiu Jitsu.

Het team van Gids.tv wenst jou een hele fijne jaarwisseling. We zien je graag in 2022 weer!Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV