Oudjaarsavond op tv: The Masked Singer & oudejaarsconferences Peter Pannekoek & Najib Amhali

Oudjaarsavond op tv: The Masked Singer & oudejaarsconferences Peter Pannekoek & Najib Amhali
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 31 december

Kijktip :

De tv-kijker heeft op oudjaarsavond meer dan genoeg te kiezen: ga je voor de oud & nieuw special van The Masked Singer of voor Matthijs gaat door, waarin Franse chansons centraal staan? Kies je voor de oudejaarsconference van Peter Pannekoek of ligt de humor van Najib Amhali je toch net wat meer? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 31 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: De TV-Kijker Van Het Jaar

RTL 4
20:02 uur

In deze eindejaarsquiz gaat presentator Tijl Beckand op zoek naar de Nederlander die vele uren voor de buis heeft doorgebracht en het meest hiervan heeft onthouden.


Thrillerfilm: American Psycho

Veronica
20:30 uur

Geen zin in oudejaarsshows en gewoon de behoefte aan een spannende film? Dan zit je vanavond goed bij Veronica, dat de klassieker American Psycho nogmaals uitzendt.

Verhaal
Patrick Bateman lijkt op het eerste zicht de perfecte man: hij is knap, intelligent en verdient veel geld. Hij mag dan wel door zijn uiterlijk geobsedeerd zijn, voor zijn omgeving lijkt hij een normale man. 's Nachts houdt Patrick zich echter bezig met onschuldige mensen op een gruwelijke manier om het leven te brengen.

Matthijs gaat door: Franse chansons

NPO 1
20:34 uur

In deze speciale oudejaarsuitzending van Matthijs gaat door maken Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps een soort studio-uitzending van CHANSONS!. Het hele programma gaat over het Franse lied. Op zaterdag 8 januari start om 21.40 uur op NPO 1 een nieuw seizoen van 'Matthijs gaat door'.


Special: Wie van de 3

SBS 6
20:35 uur

De vrolijke familiequiz Wie van de 3 staat vanavond helemaal in het teken van oud & nieuw. De vaste panelleden Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali proberen weer te achterhalen wie van de 3 kandidaten de enige echte is.


Muziekquiz: ABBA Sing-A-Long

NPO 3
20:41 uur

Bekende duo's strijden in deze muzikale quiz om wie het meeste weet van de legendarische band ABBA. De ABBA Sing-A-Long wordt gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol.

Meezingen
Wie kent ze niet? Waterloo, Dancing queen en Take a chance on me. Jong tot oud kan deze hits letterlijk meezingen. Alle grote hits van de band ABBA komen langs.


MINDF*CK Oudejaarsspecial

NPO 1
21:42 uur

Victor Mids sluit het jaar 2021 op magische wijze af in de MINDFCK Oudejaarsspecial en luidt het nieuwe jaar in met een programma vol illusies en interactieve experimenten. In deze speciale uitzending worden influencers Nicolette van Dam en Bas Smit verrast met een bijzondere illusie.


Start: The Masked Singer Oud & Nieuw Special

RTL 4
21:55 uur

Ook dit jaar is er een oud-en-nieuw-special van The Masked Singer. Op deze 31 december en zaterdag 1 januari (20.00 uur) nemen zes feestelijke karakters het tegen elkaar op.

Afvallen
Ook nu is de grote vraag: 'Wie zitten er achter de maskers?' Op oudjaarsavond start het programma met zes zingende karakters, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen én dus onthuld worden. Francis van Broekhuizen neemt de plek van Buddy Vedder in het panel over.


Het beste van Muziekfeest van het jaar

NPO 3
22:01 uur

De laatste uren van 2021 zendt NPO 3 de hoogtepunten van drie jaar Muziekfeest van het Jaar vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam uit. Vanwege de coronamaatregelen kon het Muziekfeest ook dit jaar niet doorgaan. Daarom is het beste van de eerdere edities die wel doorgingen te zien.

Nieuw: Sisi

NPO 2
22:04 uur

De zesdelige historische kostuumdramaserie Sisi is deze oudejaarsavond, nieuwsjaarsdag én zaterdag 8 januari rond 22.00 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2.

Roerig
De serie speelt zich af in de negentiende eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis.


Oudejaarsconference: Najib Amhali - Wie het weet mag het zeggen!

SBS 6
22:05 uur

Voor de eerste keer verzorgt Najib Amhali de oudejaarsconference. Het belooft een persoonlijke avond te worden, mét publiek. De opname van deze show was al voordat de theaters dicht moesten vanwege de lockdown.

Capitool
In de oudejaarsconference van Najib komen ongetwijfeld de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, de avondklokrellen, maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen en de verkiezingen voorbij.


Oudejaarsconference Peter Pannekoek

NPO 1
22:30 uur

Voor het eerst verzorgt cabaretier Peter Pannekoek de eervolle oudejaarsconference op NPO1. Met zijn scherpe grappen en donkere humor blikt hij in de laatste anderhalf uur van het jaar vrolijk terug op 2021.

Sywert
Het wordt een lofzang op het consistente coronabeleid van dit kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden en de grootheid van Lil' Kleine. Dat belooft vuurwerk!Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oudjaarsavond op tv: The Masked Singer & oudejaarsconferences Peter Pannekoek & Najib Amhali of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV