Op deze datum staat spin-off Vikings Valhalla op Netflix

Op deze datum staat spin-off Vikings Valhalla op Netflix
Dat duurt niet lang meer...

Kijktip :

De spannende avonturen van Ragnar Lothbrok en zijn zoons Bjorn en Ivar eindigden dit jaar met het zesde en laatste seizoen van Vikings. Maar de tranen zijn snel gedroogd want deze splinternieuwe en bloederige spin-off is nu echt aanstaande. Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari te zien op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Honderd jaar later
Het verhaal van Valhalla begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie Vikings. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie Vikingen die ver van het thuisland zijn opgegroeid en totaal geen ervaring hebben met overvallen plegen.

Drie seizoenen in aantocht!
Na de zeer succesvolle en populaire seizoenen van hitserie Vikings (inmiddels al zes (!)) heeft Netflix grote vertrouwen in dit volgende project. Op dit moment staan er 24 afleveringen gepland van Vikings: Valhalla, verdeeld over drie seizoenen. Het tweede seizoen is zelfs al geschreven dus als alles goed gaat kunnen de opnames daarvan snel beginnen.

Cast
Naast Sam Corlett zijn ook Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Johannes Haukur Johannesson, David Oakes, Laura Berlin en Caroline Henderson te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Jeb Stuart (Switchback).

Vanaf 25 februari 2022 is de serie Vikings: Valhalla te zien op Netflix. Genre: Actie, Avontuur, Historie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op deze datum staat spin-off Vikings Valhalla op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV