Big Brother 2021: dit zijn de bewoners

Big Brother 2021: dit zijn de bewoners
Dimitri, Grace, Kitty, Nouchine, Peter, Sercan, Tobias & Vera dagelijks te zien op RTL5

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat maandagavond om 20:30 uur op zowel RTL4 als RTL5 van start. De zender belooft een onvoorspelbaar, spannend en schaars seizoen dus dat belooft wat. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Geraldine Kemper en de Vlaamse presentator Peter Van de Veire. Hieronder zie je met welke acht bewoners het programma van start gaat.

Vera (26) uit Vlissingen

Vera, foto: Wesley de Wit

Vera is geboren en getogen in een klein dorpje in Zeeland. In het dagelijkse leven werkt ze in een parfumerie waar ze klanten adviseert over schoonheidsproducten. Vera is graag bezig met haar uiterlijk en wordt vaak bestempeld als modepopje.

Sercan (28) uit Tessenderlo, België

Sercan, foto: Wesley de Wit

Sercan is een zelfverzekerde, avontuurlijke, sympathieke gast met een bad boy randje. Hij is al jaren fan van het programma en ziet het hele concept als een ware uitdaging. Sercan woont bij zijn moeder in Limburg en werkt als magazijnmedewerker bij een groot sportmerk.

Peter (56) uit Hasselt, Belgié

Peter, foto: Wesley de Wit

Deze modieuze man neemt geen blad voor de mond. Peter gaat graag opvallend en mooi gekleed door het leven. Hij is 56 jaar, maar voelt zich niet zo. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven. Mode is een belangrijk onderdeel in Petersleven: hij werkt al jaren in de verkoop.

Kitty (58) uit Aalten

Kitty, foto: Wesley de Wit

De van oorsprong Amsterdamse Kitty is een zorgzame kwebbelkous uit Aalten, die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt en in haar eentje vier zoons grootgebracht. Kitty heeft zich altijd moeten bekommeren om anderen, maar door dit avontuur aan te gaan kiest ze eindelijk eens voor zichzelf.

Dimitri (26) uit Kampenhout. België

Dimitri, foto: Wesley de Wit

De altijd vrolijke Dimitri werkt als commercieel directeur bij het bedrijf van zijn vader. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld, waar hij de sterren van de hemel speelt. Hij ziet zichzelf als de clown van de groep en zal deze rol in het Big Brother huis ook graag op zich nemen.

Grace (35) uit Breda

Grace, foto: Wesley de Wit

Grace is op haar vijftiende moeder geworden en heeft veel obstakels overwonnen in haar leven. Dat heeft haar tot een sterke, onafhankelijke vrouw gemaakt. Met haar sprankelende persoonlijkheid en haar passie voor dansen, zal zij voor positiviteit en gezelligheid in het huis zorgen.

Nouchine (25) uit Gent, België

Nouchine, foto: Wesley de Wit

Met haar grote glimlach zal Nouchine veel harten weten te veroveren. Ondanks haar jonge leeftijd ziet ze zichzelf als een echte moeder en wil ze zich over anderen ontfermen. Niet alleen thuis staat ze voor iedereen klaar, ook als verpleegkundige is ze voor haar patiënten dag en nacht bereikbaar.

Tobias (26) uit Den Haag

Tobias, foto: Wesley de Wit

Prettyboy Tobias is charmant, supersportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij woont al zijn hele leven in Den Haag, dicht bij het strand waar hij graag naartoe gaat om te surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl.

Het nieuwe seizoen van Big Brother is vanaf maandag 3 januari dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te bekijken bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV