Eerste aflevering Ondertussen aan de Hofvijver met Spinter Chabot 4 januari op NPO 2

Eerste aflevering Ondertussen aan de Hofvijver met Spinter Chabot 4 januari op NPO 2
Hoe gaat de renovatie van de Kamer

Kijktip :

Het Binnenhof wordt gerenoveerd. Vijf jaar lang zal het huis van onze democratie afgesloten zijn van de buitenwereld. Gedurende de jaren van de renovatie volgt Splinter Chabot in Ondertussen aan de Hofvijver de ontwikkelingen op de voet. Elk kwartaal is er een nieuwe aflevering te zien op NPO 2.

Ondertussen aan de Hofvijver gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Historie
Elk stukje Binnenhof is een stukje historie: geschiedkundig, politiek en bouwkundig. Er wordt gesproken met de hoofdrolspelers van toen en nu over culturele, parlementaire en kunsthistorische anekdotes.

Karaoke
Zo komt rijksbouwmeester Floris Alkemade aan het woord, vertelt Lilianne Ploumen over karaoke in de fractiekamer, Alexander Pechtold over de oude stoelen van Frits Bolkestein en Mona Keijzer over de plek waar iemand ooit door de grond heen zakte.

De eerste aflevering van Ondertussen aan de Hofvijver is op dinsdag 4 januari om 22.10 uur te zien op NPO 2. Elk kwartaal is er een nieuwe aflevering te zien. Je kunt alle afleveringen van Ondertussen aan de Hofvijver terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Ondertussen aan de Hofvijver met Spinter Chabot 4 januari op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV