Vanavond op tv: terugblik op Elfstedentocht 1997, nieuw seizoen Married at First Sight

Vanavond op tv: terugblik op Elfstedentocht 1997, nieuw seizoen Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 januari

Kijktip :

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat de (voorlopig) laatste Elfstedentocht werd verreden, en dat is voor de NOS reden voor een mooie terugblik. Verder onder meer het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 4 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Married at First Sight

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start weer een nieuw seizoen van Married at First Sight. Verschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder  elkaar ooit eerder gezien te hebben. Carlo Boszhard overvalt in deze eerste aflevering de eerste twee bruidsparen met het nieuws dat ze gaan trouwen met een onbekende. De Amsterdamse Astrid is gematcht aan de vrolijke Sander uit Weesp. Slaat de vonk over in de trouwzaal?


Nieuw: Grey's Anatomy seizoen 18

NET 5
20:30 uur

Vanavond start het nieuwe, achttiende seizoen van de Amerkaanse ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De dokters van Grey Sloan behandelen aan het begin van dit nieuwe seizoen een patiënt die in contact is gekomen met illegaal vuurwerk. Bailey wil graag nieuwe doktoren aannemen, maar er zijn maar weinig geschikte kandidaten. Ondertussen nemen Owen en Teddy de volgende stap in hun verloving.


Terugblik: Elfstedentocht 1997

NPO 1
20:35 uur

Dione de Graaff presenteert vanuit Dokkum een terugblik op de laatste Elfstedentocht, die 25 jaar geleden werd verreden. De hoofdrolspelers van toen, de winnaars en de organisatoren zijn erbij. Verder zijn er oude beelden en er is aandacht voor de honderden, misschien wel duizenden mensen die zich ieder jaar weer sportief en organisatorisch voorbereiden op een evenement dat al 25 jaar niet doorgaat.


Nieuw: New Amsterdam seizoen 4

NET 5
21:25 uur

Direct na het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy start om 21.25 uur het nieuwe, vierde seizoen van die andere Amerikaanse ziekenhuisserie: New Amsterdam. In New Amsterdam wil de charmante dokter Max Goodwin als medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen.


Nieuw: Wat een stel

NPO 3
21:50 uur

Tien koppels die vastberaden zijn om het roer volledig om te gooien, worden in een turbulent jaar gevolgd door de camera's van het nieuwe programma Wat een stel. De koppels hebben voor zichzelf een belangrijk doel dat zij binnen een jaar hopen te realiseren. Daarvoor zetten de stellen dan ook alles op alles. En dat gaat gepaard met veel verschillende emoties. Waar het ene stel een stap dichter bij hun doel komt, ervaart de ander juist tegenslag.


Nieuw: Ondertussen aan de Hofvijver

NPO 2
22:10 uur

Het Binnenhof wordt gerenoveerd. Vijf jaar lang zal het huis van onze democratie afgesloten zijn van de buitenwereld, maar niet voor iedereen. Gedurende de jaren van de renovatie volgt Splinter Chabot de ontwikkelingen op de voet in het programma Ondertussen aan de Hofvijver. Er wordt gesproken met de hoofdrolspelers van toen en nu over culturele, parlementaire en kunsthistorische anekdotes.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugblik op Elfstedentocht 1997, nieuw seizoen Married at First Sight of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV